2777
2789

شخصیت پسراتا18سالگی تثبیت میشه دیگه نمیشه تغییرش دادالبته میشه یکمی سازماندهی کردتارفتارای بدکم رنگ بشه ولی کلن نمیشه تغییرش دادمثل خودمون من هرکارمیکنم نمیتونم صبح زودپاشم شوهرم سالهاباهام کلنجاررفت ولی نشداونم کناراومدیاخودموبکشم نمیتونم هم جوابی کنم عرضشوندارم اونم سالهاباهام کارکرددرس نشدم 😅

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا که گفتی خود واقعی شوهرت نیست

منم شوهرم اینجور بود سکوت میکردم و گریه

میگفتم من لیاقتم اینه؟؟

ولی بعد فهمیدم از یه جایی پر میشه بر علیه من و خانوادم

کم کم که باهم زندگی کردیم منو شناخت و فهمید اون چیزیکه اونا تو مخش میکنن نیست درست شد

ما اصلا فوحش دادن تو خونمون خیلی زشت بود و هیچوقت حرف بد از دهنمون در نمیومد

اومدم خونه شوهر دیدم چه خبره همه حتی به شوخی به هم فوحش میدن😐😐

یه کاری کردم شوهرم از همشون فاصله بگیره الان خیلی بهتر شده ،شده مثل خانواده خودم

بخاطر تربیت بچم هم که شده نمیزارم زیاد با اونا باشیم

داریم زندگیمون رو میکنیم سرمون هم تو لاک خودمونه

شوهر من اعتقادی به کادو خریدن نداشت و فوق العاده پرخاشگر بود ولی یجوری درستش کردم الان توروشم وایمیسم فقط میخنده 😁

😍تیکر تولد یکسالگی 😍زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین  پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛  لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد ... بانوان عزيزی كه هر كدام در پس لبخندشان غمی پنهان دارند !

من تازه ازدواج کردم الان دقیقا تو این شرایط سخته هستم که نمیدونم چیکار کنم با این اخلاقاش   بددل و بدبین و بینهایت شکاک هست   نمیدونم چیکار کنم   یه سره دعوا داریم با هم    نمیزاره پرده ی خونه تکون بخوره  نمیزاره قدام دربیاد تو خونه که واحد بغلی میشنو  نمیزاره چادرم یکم تکون بخوره  همش دعوا و.... تازگیا کتک.... 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
والا قهر کردم دعوا کردم گریه کردم منت کشیدم خودمو زدم محبت کردم همه چیزو باهم امتحان کردم  دقی ...

به نظرم محبتت باعثش شده

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  
یعنی جای امیدواری نیس؟

بستگی داره بخواد تغییر کنه یا نه 

بعضی ها برا تغییر سرسخت مقاومت میکنند.

اگه بدباشه اما تغییرپذیر باشه 

مشکلی نیست 

اما اگه نادونی مثل مال من باشه

تف تو روش 

مافقط میتونیم تحت کنترل دربیاریم نمیشه کلن تغیبردادالبته بعضی هاپابه سن بزارن خیلی خوب میشن البته شوهرم برعکس شداینقدربی زبون وخوب بودیه اخلاق بدنداش ازسنگ صدامیومدازاون نه ولی الان که سنش بالاتررفت داره بهانه جومیشه انگارچش شده😕

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،