2777
2789
چطوری؟چ اخلاقایی داشته؟

مال من تو دوران دوستی بروز نداد بعد اینکه نامزد کردیم بهم گفت اخلاق شو 

ولی من چون دوسش داشتم قبول کردم و نمی خواستم زندگیم از هم باشه

شوهر من اوایل 

بد ذهن

عصبانی

دل چرکین

بعضی وقتها دست بزن 

ولی من عوضش با ملایمت باهاش طی کردم و وقتی زود جوش میآورد ساکت میشدم وبا هاش دهن به دهن نمی شدم  

خدایا شکرت  که دوباره مامان شدم 😍😍😍😍😍   خدایا خودت مواظب نی نیم باش 😍😍😗😗            الهی به امید خودت 😗 👐 👐
بستگی داره بخواد تغییر کنه یا نه  بعضی ها برا تغییر سرسخت مقاومت میکنند. اگه بدباشه اما تغییر ...

مثلااوایل به همه چیزم گیرمیدادحجاب رفت وامددوستام الان اصلاکارنداره بعضی ازاخلاقاش تغییرکرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخام کم کنم ولی چجوری؟!گاهی به شوهرم میگم بریم شهردیگ بازخودم فکرمیکنم مامان باباموچیکارکنم تک ...

بخاطر اینکه آرامش داشته باشی باید یکم سختی بکشی

منم میگفتم خونه اونا نریم باشه منم نبر خونه فامیلام

میگفتم بزار تنها باشیم زندگی کنیم همدیگه رو ببینیم نمیشه هر شب هرشب هی پاشیم بریم ور دل اینا هی چرت و پرت بگن ،ارزش منو خودتو داری از بین میبری

ولی شوهرم خودش طاقت نمیاورد نره خونه فامیلا من

چون همشون از ته دل دوسش دارن و کلی احترامش میکنن

چیکارکردین خب؟!

تو دعواهامون سعی میکردم همیشه حق بجانب باشم و هروقت میومد سمتم میگفتم دستت بهم بخوره جیغ میکشم آبروتو میبرم 🙄 اونم بیخیال میشد و بخودش فهش میداد بعد یه مدتم میومد دعوام کنه میزدم زیر خنده 😂 اونم خندش میگرفت دیگه بیخیال میشد الانم که کلا براش عادی شده

😍تیکر تولد یکسالگی 😍زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین  پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛  لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد ... بانوان عزيزی كه هر كدام در پس لبخندشان غمی پنهان دارند !
هیچی نگف فقط گف حالش بده،الان ازش دورم نمیدونم دکتررفته یانه؟!

از دکترش بپرس به احتمال زیاد یه بیماری روحی داره همینجوری دارو تجویز نمیکنه اگه بدونی دردش چیه راجبش میپرسی اینجا حالا مشاوره یاتونت میخونی اینجوری راحتتر میتونی تعقیرش بدی 

فقط خدا ...
شوهر من اعتقادی به کادو خریدن نداشت و فوق العاده پرخاشگر بود ولی یجوری درستش کردم الان توروشم وایمیس ...

چطوری؟؟؟؟؟؟؟

روزی ب رویاهات ک هنوز با من است حسادت خواهی کرد روزی که دیگر هیچ نشانی از من نخواهی داشت...
خب چجوری ازخونوادش دورش کنم؟

زمان میبره ولی میشه کمرنگشون کرد به مرور زمان

رفت و آمدتون رو کم کن

غیر مستقیم بهانه بیار

تو خونه سرگرمی ایجاد کن واسش

بازیهای دونفره،فیلم و سریال ،هر چیزیکه تو خونه سرگرم بشی با سوهرت نیاز پیدا نکنه به اونا زنگ بزنه یا بره سمتشون

من کیک و دسر آماده میکردم و تنقلات

فیلم و سریال کمدی دانلود میکردم مینشستیم پاش نمیدونستیم کی زمان میگذره

بازی هم تخته نرد، بازی جنگا ، پاسور دونفره و ایکس باکس😉😉