2777
2789
عنوان

همسرم میگه با مادرش برم خرید عید

549 بازدید | 42 پست

تو دوران عقد با مادرشوهرم می رفتیم خرید عیدی ولی الان که مستقل شدم خداروشکر دلم نمی خواد باهاش برم

همسرمم سلیقه مامانش رو قبول داره

مامانشم تو خرید هول داره اولین مغازه میگه بخر

من به غیر ممکن اعتقاد ندارم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت تنها جرا نمیری؟ یا با دوستی خواهری کسی

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

قرار نیست ب سلیقه کسی باشه تو میخوای بپوشی پس خوب یا بدش خودت انتخاب میکنی میخری ، بهونه ببار ندو ، بعد خودت تنهایی بلندشو برو خریداتو بکن. حرفی هم زدن لگو ب قصد خرید نرفتم ولی چشمم خورد خوشم اومد خریدم

بگو خودم کشکم؟سلیقه خودم چی پس😐

یه بار برو باهاش کلللی بگرد هییچی نخر.فوقش یه دونه لباس خونگی.بعد خودش دیگه خسته میشه نمیاد.بعدشم به شوهرت بگو من باید زیاد بگردم خرید کنم مامانت گناه داره همش با من سره پا باشه چند ساعت .من معذب میشم اینطوری .

دلم میگه پاشو بریم بیرون قدم بزنیم.باسَنَم زمینو چنگ میزنه میگه نه تروخدااا نریم 😑
من هیچ وقت نتونستم با مادرسوهرم خربد کنم  عشبی میشم یهو یه حرکت ناجور میزنم ناراحتی پیش میاد ا ...

من اگه باهاش میرفتم مطمئنم مادرش گیس و گیس کشی راه مینداخت،اخه قدیمیه و ببینه عروس داره پول خرج میکنه سکته میزد

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بگو عزیزم من دلم میخاد واسه خرید وقت بیشتری بذارم اونجوری با مادر جون مجبور میشم زود خریدمو انجام بدم چیزی ک میخام پیدا نکنم از ی طرفم دلم نمیاد بنده خدارو تو بازار بچرخونم گناه داره خسته میشه ممنون میشم بذاری خودم برم

اینطوری پیش شوهرتم عزیز تر میشی حرفتم اثرگذاره

اگه هم قانع نشد فوقش عب نداره برو ولی چیزی نخر یا یچیز کوچیک بخر باز خودت ی روز دیگه برو