2777
2789
عنوان

به نظرتون کار درست چیه؟؟

125 بازدید | 13 پست

من خودم باردارم .ولی دیروز که رفته بودم خرید برای سیسمونی یه نفر ازاشنا هارودیدم که ایشون حامله است بچه اولشه.شوهرش به تازگی یه مشکلی براش پیش اومده که میدونم وضع مالیش افتضاح.شوهرشم کسی نداره.دختره ازبس این یکسال که شوهرش بیکاربوده ازخانوادش خرجی گرفته ازپول دکتر تا خرجی خونه میگه نمیخوام خانوادم سیسمونی بدن.الان پولی نداره که سیسمونی بخره دیروز فقط اومدبود یه نگاه بندازه.منم وضع مالیم درحدی نیست که بخوام کمکش کنم.ولی الان خیلی غصم شده فکرم درگیر میدونم چقدر الان ناراحت ۶فروردین تاریخ زایمانشه؟؟یه دست لباس نگرفته.به نظرتون چیکارکنم؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر يه ست لباس بخري براش عاليه، اگر هم ني نيت بزرگتره از  ني ني اون خانومه، لباساي بچه ات كه كوچيك ميشه براش بده بهش، اگر خواهري كسي رو داري كه لباس بچشو نگه داشته بگير بده بهش

اگر يه ست لباس بخري براش عاليه، اگر هم ني نيت بزرگتره از  ني ني اون خانومه، لباساي بچه ات كه كو ...

نه من اوایل اردیبهشت.گفتم شاید بچه اولشه ناراحت بشه لبلس دست و دوم بهش بدم اخه خانواده خودش وفامیلش سطح بالایی هستن.

با یک دست لباس که کارش راه نمیفته دوستان 

مطمینا خانواده اش از این جا به بعد هم ساپورتش میکنند البته ان شالله 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
نه من اوایل اردیبهشت.گفتم شاید بچه اولشه ناراحت بشه لبلس دست و دوم بهش بدم اخه خانواده خودش وفامیلش ...

بهش بگو ما توي فاميل بد نميدونيم، لباس بچه هامونو به همديگه ميديم، اگر بدت نمياد من لباس به تو هم بدم