2777
2789

دوستای عزیزم اگر کسی هسش که بیمه بیکاری گرفته یا اطلاعاتی داره لطفا راهنماییم کنه...

داداشم بیکار شده چندماهه ...

الان برای بیمه بیکاری اقدام کرده ....ولی خب مسافرکشی هم میکنه ....بالاخره خرج سنگینه چجوری ۱مرد بیکار بمونه...

حالا اوکی شده قراره از این ماه پول بدن هرماه...

ولی خب بازرس بیاد دمه در ؟

چیکار کنن؟

یعنی راهی نیست؟

شما میدونین بازرسا احتمال اومدنشون بیشتر ساعت چند تا چنده؟

خب نمیشه از صبح تا عصر توی خونه بشینه که...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فوقش دوبار بازرس میخواد بیاد بگین رفته بیرون . سر کار نمیره . من بیمه بیکاری گرفتم و سر کار هم نمیرفتم ولی دوباری ک اومدن دم در خونه مامانم اینا نبودم بیرون بودم . مامانمم گف عقده خونه مادر شوهرشه . حتی گف میخواین ادرس بدم برین ببینین.  ک گفتن نه. ولی هر ماه باید بره امضا بزنه.مثلا بگین باشگاه رفته یا کلاس ورزشی چیزی. 

مثبت فکر کنید،اتفاقهای مثبت رخ میدهد...
بازرس دم در نمیاد . ایشون باید ماهانه برن دفتری رو امضا کنن راستی نهایتا تا یکماه بعد از بیکار شدن ...

به داداشم یه تاریخ دادن گفتن بیا حضوری بزن...

ولی کارمنده گفته بازرس میاد دم خونتون باید خونه باشی دوبار پشت سرهم خونه نباشی قطع میشه قبلیا  رو چیزی گرفته باشی باید پس بدی

برا من که بازرس نمیومد باید میرفتیم تو اداره کار حاضری میزدیم بعدشم فک نکنم مسافر کشی کار به حساب بی ...

درسته حرفتون داداشم بلافاصله بعداز بیکاریش اقدام کرد ثبت شد ولی مراحلش طول کشیده تا اینکه امروز   قطعی اوکی شده و بهش تاریخ دادن

به داداشم یه تاریخ دادن گفتن بیا حضوری بزن... ولی کارمنده گفته بازرس میاد دم خونتون باید خونه باشی ...

حرف الکی میزنن کی حالشو داره بره در خونه همون حاضری که میزنه کافیه ولی حتما باید سر ساعت بره 

عزیزم فوقش دوبار بازرس میخواد بیاد بگین رفته بیرون . سر کار نمیره . من بیمه بیکاری گرفتم و سر کار هم ...

یعنی قبول میکنن؟

خدا کنه ....دعا کنین توروخدا ...

احتیاج دارن  مجبوره بگیره زن و بچه کوچیک داره 

یعنی قبول میکنن؟ خدا کنه ....دعا کنین توروخدا ... احتیاج دارن  مجبوره بگیره زن و بچه کوچیک دا ...

اره عزیزم بیشت هدف ترسوندن ک نرن سر کار. ایشالا استفاده کنه و بعدش یه جای خوب کار پیدا کنه . 

مثبت فکر کنید،اتفاقهای مثبت رخ میدهد...
یعنی قبول میکنن؟ خدا کنه ....دعا کنین توروخدا ... احتیاج دارن  مجبوره بگیره زن و بچه کوچیک دا ...

شوهر منم۶ماهه داره استفاده میکنه بازرس نیومده ولی باید تو تاریخ که میگن بره

😢میشه برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستین😭😢🙏🙏