یک هفته بعد از iui میشه تولد و مهمانی رفت...میتونم پیاده روی در حد ۲۰ دقیقه داشته باشم؟؟میتونن دیگه راحت همه کارهای خونه رو انجام بدم...؟
مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘
كاراى روزمره تو ميتونى انجام بدى ولى پياده روى رو توصيه نميكنم
پس بهتره کارمو بزارم بعد از موعد
ممنون که جواب دادی...تولد دعوتیم نمیدونم برم یانه...آخه گفتن نباید خم راست شد...اونجا هم برم باید بالاخره برای جمع کردن ظرفها و...کمک کنم...از طرفی نرم هم خیلی بد میشه...
مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!