2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من پریشب خوابیدم دیشب اصلا نخوابیدم ساعت نه صبح خوابیدم تا دوازده الانم اصلا خوابم نمیاد نمیدونم چه مرگم شده

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•
 منم دارم عکسای خرید سیسمونیمو میبینم هی ذوق میکنم

ای جون دلم ...من عاشق بچم خداایشالله ب بچت سلامتی وعمرباعزت اعطاکنه😍واقعادیدن سیسمونی لذت بخش واومدن بچه به زندگی برکت😜😘 

منم شوهرم رفته شهرستان بادخترم بیداریم تنها بودنی میترسم بخوابم

🌹خدا جونم روزی هزاران بار شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی خودت مراقبش باش ❤خدایاشکرت ......شده ذکر هر روز من

منم خوابم میاد ولی میترسم بخوابم چون همش خوابای ترسناک میبینم هر شب قبل خواب به خدا میگم خواهشا خواب نبینم 

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..
منم هرکار میکنم خوابم نمیبره یه دور رفتم تو تخت دیدم نمیشه دوباره برگشتم تو پذیرایی صبحم باید برم س ...

اخ من بیکارم ولی شماک سرکارمیری بخواب...کارنشدنداره ک همچی بسته ب اراده ادماس یکم دوغ ماست بخورراحت خوابت میبره

ای جون دلم ...من عاشق بچم خداایشالله ب بچت سلامتی وعمرباعزت اعطاکنه😍واقعادیدن سیسمونی لذت بخش واومد ...

ممنونم عزیزمم ایشالا قسمت خودت بشه

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
منم خوابم میاد ولی میترسم بخوابم چون همش خوابای ترسناک میبینم هر شب قبل خواب به خدا میگم خواهشا خواب ...

بخاطراین ک باافکارمنفی میخوابی خواب بدمیبینی ب چیزای قشنگ فکرکن وازهیچی نترس هیچ چیزی ترسناک نیس ...اتفاقامن دوست دارم یباردیگ خواب ترسناکی ک قبلادیدم برام تکرارشه ولی نمیشه😂

من بدبخت نیم ساعت خوابیدم انقدسرفه زدم دوباره بیدار شدم دارم کورمیشم ازبیخوابی میاد ولی نمیشه😔😥

ی دمنوش بخورارومت کنه ...دمنوش پونه یانعناع واس گلوعالیع