2777
2789
من برا استان بوشهرم اینجا ها اصلش بهتر پیدا میشه تا جاهای دیگه هرچن تقلبشم زیاده ولی جای گوری یا کان ...

توچی میزنی.؟ بگو چجوری میزنی و اینکه زی چشام‌بزنم یانهههههه؟

لطفا بسادگی دل نشکنید.لطفا
توچی میزنی.؟ بگو چجوری میزنی و اینکه زی چشام‌بزنم یانهههههه؟

شب میزنم میخوابم صبح میشورمش کل صورتم میزنم زیر چشم پشت چشم راهیم داشتم تو چشمم میزدم خخخخ

پوستم داغون بود جوش زده بودم سر جای جوشم زیاد تیره هم شده بودم کرم زدم سر جاش کمتر شده رنگمم باز تر شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ههههه خسته نباشه خودش فقط حس میکنه بهترشده

آره بابا هر ماه هزار مدل کرم و ماسک و لوسیون واسه صورتش میگیره ولی ما که تغییری نمیبینیم... هرجام میریم همه از من سوال میکنن که کرم پودر چی استفاده میکنی. منم با غرور میگم فلااان. جالبه جفتمونم از یه مارک لوازم آرایش استفاده میکنیم. با اینکه ماهیانه چند صد هزار تومن خرج صورتش میکنه بازم پوست من بیچاره هیچی نمیزنم حتی یه ماسک بهتر از اونه. چقد زیر پوستی از خودم تمجید کردم خخخ

خدایا   میدونم هم میدونی هم میتونی   

اگه میخوای رنگت باز تر شه صابون زردچوبه بزن رنگ روشن میکنه البته چن نمونش هس دوتا هم مشابه یکیشم اینقد بوش بده اصلا بدرد نخور بود بو ادار گاو میداد خخخ کفم نمیکرد

عربیش عالیه حسابیم کف میکنه

شب میزنم میخوابم صبح میشورمش کل صورتم میزنم زیر چشم پشت چشم راهیم داشتم تو چشمم میزدم خخخخ پوستم دا ...

خخخ خدا خفت نکنه.پس من چرا هیچی حس نمیکنم.تازه جوشم زدم.روزا بعدازشستن سورت ضدآفتاب میزنم یکم.ولی پوستم خیلی خشک شده.حس میکنم بدترشده تابهتر.حیفه پولم حیفه صورتم. البته استفادمم درست مقارن شد باشروع پری وجوش زدن.

خودم استفاده کردم تجربم میگم خخخ بقیه هم استفاده کردن برا اوناهم دیدم البته صورت من الان متعتادش شد ...

درست میگی  خالم یه  مدت استفاده میکرد 

شده بود هلو اصلا انگار لامپ مهتابی  زیر پوستش بود قطش  کرد داغون شد

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
آره بابا هر ماه هزار مدل کرم و ماسک و لوسیون واسه صورتش میگیره ولی ما که تغییری نمیبینیم... هرجام می ...

اووووووه آررر ه خخخ😂😂😂

[QUOTE=83790810]خخخ خدا خفت نکنه.پس من چرا هیچی حس نمیکنم.تازه جوشم زدم.روزا بعدازشستن سورت ضدآفتاب میزنم یکم.ولی پو ...[/QUO اینو بزن اگه بعداز دو هفته تغییر نکردی ولش کن دیگه نزن اگه صورتت هیچ مشکلی نداره فقط میخوای روشن شی برو داروخونه کرم بگیر وگرنه حیفه بخوای این گوها بزنی پوستت بعدش خراب شه

اگه میخوای رنگت باز تر شه صابون زردچوبه بزن رنگ روشن میکنه البته چن نمونش هس دوتا هم مشابه یکیشم این ...

والا من که به هیچی اعتماد نمیکنم.راستش نه اهل آرایش آنچنانی ام نه حتی ضدآفتاب ولوسیون وکرم پودرو اینا.چن وقت حس میکردم صورتم تیره شده واسه همین کرمم ریخت😥سفارش دادم

[QUOTE=83790810]خخخ خدا خفت نکنه.پس من چرا هیچی حس نمیکنم.تازه جوشم زدم.روزا بعدازشستن سورت ضدآفتاب ...

آره راست میگی. باید برم دکتر پوست درست ودرمون☹راستی فاطی جون چن سالته؟

گوری

یاخدا.ولی پ چرا من مهتاب نشدم

من فقط یبار تغییر محسوس توپوستم‌حس کردم اونم وقتی بودکه یکماه رژیم کربوهیدرات گرفتم ونون خییییییلییی کم استفاده میکردم.پوستم عالی شده بود.سفید وصاف.جوشم نمیزدم دیگه.الانم میخوام ازین به بعد نون فقط وقتی خیلی دلم خواست یذره بخورم .همینطور هرچی کیک وقند مصنوعیه