2777
2789
عنوان

خانمهای باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 61 پست

منم هفته 12 گفت دختر با آین که همه گفتن پسر داری  ایشالا سالم باشه هر چی باشه هدیه خداست من یه دونه سالم داشته باشم نه دیگه میخوام نه دیگه ناشکری میکنم 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
الهی منم سونو ۱۲گفت احتمالا دختره و سونو ۱۸ هم گفت دختره ان شاءالله بسلامتی بغلشون بگیریم

آمین

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هفته 12 گفت دختر با آین که همه گفتن پسر داری  ایشالا سالم باشه هر چی باشه هدیه خداست من یه ...

بله اول و اخر اولاد سالم و صالح ...خدا برات حفظ ش کنه

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خدا نگه دارت باشه عزیزم  انشاالله به سلامت بدنیا بیاری و قدمش خیر باشه برات . استراحت دارم فق ...

ممنون گلم همچنین شما. کلا زیاد سخت نگیر استراحت خیلی مهمه خیلی ها من همین سایت دیدم نوشتن شرایط از من بدتر بودن اما با استراحت سالم زایمان کردن راحت خدا کنه ما هم اون روز ببینیم

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
بله اول و اخر اولاد سالم و صالح ...خدا برات حفظ ش کنه

مرسی عزیزم .ایشالا همه بیاید همین جا بعد زایمان خبر خوش بشنویم از تک تکتون

ممنون گلم همچنین شما. کلا زیاد سخت نگیر استراحت خیلی مهمه خیلی ها من همین سایت دیدم نوشتن شرایط از م ...

انشاالله به خیر بگذره ...

امیدم به خداست .تک و تنهام،سخته بی کسی .ولی میگذره

من که هرروز دارم خودم امپول هپارین زیر جلدی میزنم .هفته ای دو شب شیاف پروژسترون می زارم .هرروز آسپرین امگا مکمل می خورم .هفته آی یکبار امپول فمولایف میزنم برای جلو گیری از زایمان زودرس کلا. حالا در این بین خارش گرفتم شدید دو سه هفته درگیر اون بودم خوب شدم باز چند وقت پیش سرما شدید خوردم غده ها لنفاوی ورم کرد همه دهن لب و لثه هام افت کرد دکتر گفت شبیه تبخاله البته از بچگی من تبخال نزده بودم ده روز درگیر این بودم حالا خدا بخاد 22نوبت سونو دارم بعد دو ماه ببینم ایشالا سالم سلامته همه چیزش 

انشاالله به خیر بگذره ... امیدم به خداست .تک و تنهام،سخته بی کسی .ولی میگذره

ما ههمون یه درد داریم من بیشتر شبا اینجام کارا و سرگرمی همینه هر موقع خاسی بیا حرف میزنیم احساس غربت نکن من خودم همش غریب بودم میدونم چی میکشی پارسال آسه زجرو کشیدم امسال دیگه امدم خونه بابام قید همه چی زدم 

منم مطلقم ديوانه شدم 😔 همشم ميترسم و استرس دارم تنها هستم تو خونه تا همسر بياد هر روز  سركار ...

هفته چندی شما ؟؟

قبلا دو بار سقط داشتم و سركلاژم شدم

مث من دو تا سقط آین یکی سرکلاژ 

من استراحت مطلقم،بخاطر خونریزی،و جفت پایین،سرویکسم خوبه،ولی کل روز توی خونه هستم و درازکشیدم،خیلی خس ...

نوع جفتت چیه؟

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون