2777
2789
نه دیگه معتدله بهاری میشه هوا😍😍😍

چقدر لذت بخشه بری شهر خودت .اونم کجا جنوب و گرماش

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به سلامتی عزیزم لاهیجانی هستی گلم؟

نه قراره بعد عید خونمونو ببریم رشت میخایم یه سر بریم رشتو ببینیم بعد بریم لاهیجان

اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....

من از یزدم شهرستان اردکان 

عید خیلی شلوغ میشه و جاهای دیدنیشم که واقعا فوق العاده است مخصوصا کسانی که به پیوند ادیان و سنت و تاریخ و نوستالژیها علاقه دارن

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
چقدر لذت بخشه بری شهر خودت .اونم کجا جنوب و گرماش

غمم گرفته ها از ی طرف☹☹☹خانواده همسرم زیاد برو بیا دارن😤😤😤😤

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بومگردی هم که جزو جدا نشدنیه این شهره حتی اگه هتل هم برید دورو برتون پر از بافت سنتیه

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم

وای خدا من از تابستون 96 تا همین 4ماه پیش 8بار رفتم شمال(استارا.سرعین.رامسر.رشت.لاهیجان.چالوس.بابلسر.سلمانشهر.گیسوم.قرق.)ای خدا خسته شدم دیگه همه جاشونو همه هتل مسافرخونه.مراکز خرید.سواحل.جاهای تفریحی. خلاصه حفظ حفظ شدم دیگه 

حالا مادرشوهرم میگه عید بریم رامسر😢😢ای خدا سرمو 

کجا بکوووووبم

منم گفتم یادت نیست پارسال همش بارون بارید کوفتمون شد میگه نه خوبه خودشم 

هرچقدر هم هوا یخ باشه باز رضایت نمیده هتلی مسافرخونه ای چیزی بگیریم ها میگه اون موقع میموندیم خونه...چادر بزنیم باید و یخ کنیم تا صبح😢😢

لطفا هر کس دیدنی های شهر خودش و رستورانهای خوب رو بگه 

اهواز اگر کسی رفت حتما باید دزفول و شوشتر رو ببینه و بعد خرمشهر آبادان رو و فلافل های لشکرآباد رو هم امتحان کنه