2777
2789
عنوان

باقالا خشک

81 بازدید | 11 پست

سلام شوهرم باقلا گرفته ،خشکه...

چطور بپزم خوشمزه بشه؟۲روز گذاشتم خیس خورد آب ریختم داره میپزه بقیه شو چیکار کنم؟

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
اب پز ميخواي بخوري توش يكم ابليمو و نمك بريز.بعد كه پخت با فلفل سياه و سماق نوش جون كنيد😍

مث این بیرونیا مخام بشه

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مث این بیرونیا مخام بشه

یکی بردار ببین اگه پخته بود ابکش کن یه قاشق نمک بزن یه قاشق ابلیمو و یکی دوقاشق سرکه قاطی کن روشم گلپر بریز میشه مث بیرونیا نوشه جان😊

فلفل قرمزم خواسی برا خودت بریز من دوسدارم جدا میریزم

💕
اونام همينجوريدميپزن بعد توش فلفل و سماق ميريزن يا پودر اويشن و گلپر

الان فقط با آب گذاشتم میپزه...ینی آب لیمو نمک الان بریزم؟

فلفل سبز تند اگه داری یه دونه بنداز توش 

بعدم وقتی پخت آبلیمو بریز توش 

نمکم یادت نره الان بزار توش 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
فلفل سبز تند اگه داری یه دونه بنداز توش  بعدم وقتی پخت آبلیمو بریز توش  نمکم یادت نره ال ...

الان آبایمو نمک بریزم؟داخل آبش؟

الان آبایمو نمک بریزم؟داخل آبش؟

نمک بریز وقتی پخت آبلیمو بریز 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

چ خبره دوروز خیسوندی...ترش میشه ...و خفه میکنه...یه شب میزارم تا فردا ک بخوام دروس کنم...خوب ک پخت....بعد نمک میزنم ...و با یه کم سرکه پودر اویشن و فلفل سیاه و قرمز  میخوریم...

چ خبره دوروز خیسوندی...ترش میشه ...و خفه میکنه...یه شب میزارم تا فردا ک بخوام دروس کنم...خوب ک پخت.. ...

خفه میکنه😢😢😢😢