2777
2789
عنوان

عیدی دادن متفاوت چطوری؟

675 بازدید | 18 پست

به نظرتون چطور میشه یه تازه عروش به اقوام شوهرش که براش ارزش قایل اند هدیه بده؟

نوع هدیه منظورم نیست اینکه چطوری سوپرایز کرد 

بلد نیستم!

برای هرکدوم جداگونه کادو بخر بده

من سال اول برای بچه جاریم که باب اسفنجی دوس داره هرچی باب اسفنجی تو بازار دیره بودم خریدم با کاغذکادوی باب اسفنجی

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

10 کیلو پسته^_^

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.

من یسری گیفت تو نت دیدم قشنگ بودن تم عید داشت

بعد پشتش میشه پول عیدی گذاشت

اگ میخاید پول بدید ایده جالبیه

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....
آره خب چون خیلی با کلاس و تحصیل کرده اند شاید

تو اینستا یه پیج دیدم پاکت پول عیدی چاپ میکردن روشم یه عکس از کسی که میخوای بهش عیدی بدی با یه متن برات چاپ میکنن جالب بود

خداياا من اينجا دلم سخت معجزه ميخواهد و تو انگار معجزه هايت را گذاشته اي براي روز مبادا...!!!  

من واسه همه ی اعضای خوکه ی پدرشوهرم تک تک کادو میخرم، واسه عمه ی شوهرم که بهم عیدی میده هم میخرم و یکی از خاله های خودم که اونم عیدی زیاد بهم میده جبران میکنم! میگردم چیز خوب با قیمت مناسب پیدا میکنم میخرم

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
عزیزم اینطوری حتما سورپرایز میشن فقط  بگو نفری یکی بیشتر برندارن تا به همشون برسه دلخوری پیش ن ...

خخخخ 

جالب بود 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!