2777
2789
عنوان

کسی بوده که باماسک خونگی چروک پیشونیش بره

| مشاهده متن کامل بحث + 2728 بازدید | 35 پست
یک قاشق فلفل قرمز رو با دو قاشق ماست طبیعی و خونگی قاطی کن و بزن به صورتت.حدود 30 دقیقه بزار بمونه ب ...

کباب میکنه که😢

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صورتت رو ورزش بده تا پوستت نیفته

بعدزایمان دومم اینجوری شده فک کنم دلیلش اضافه وزن وکاهش وزن ناگهانی باشه

واسه سلامتی خواهرم یه صلوات میفرستین😖😖😖😖😖

حالاایناروازاینترنت پیداکردم ماسک ماست ونشاسته.خیار.گوجه.وخوردن ژله.خوردن ویتامین.زدن سفیده تخم مرغ

جواب همه دوستان رو یک جا میدم.

خیر نمیسوزونه .ینی در اون حدی نیست که آزار دهنده باشه.

چون با ماست قاطی میشه.

بله خودم امتحان کردم.

به نظر من بین ماسکای خنگی زنجبیل بیشتر از همه میسوزونه اما به شدت تو روشن شدن و صاف شدن پوست تاثیر داره.

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

جواب همه دوستان رو یک جا میدم. خیر نمیسوزونه .ینی در اون حدی نیست که آزار دهنده باشه. چون با ماست ...

ماسک زنجفیل برای کوچیک کردن بینی هم موثره

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی
ماسک زنجفیل برای کوچیک کردن بینی هم موثره

این مورد رو نمیدونستم.

اما برا پوست فوق العاده ست.

من به حدی استفاده کردم که دیگه حالم از بوش بهم میخوره .اما معجزه میکنه برا پوست.دقیقا هفته ای یک بار میزنم.

این مورد رو نمیدونستم. اما برا پوست فوق العاده ست. من به حدی استفاده کردم که دیگه حالم از بوش بهم ...

اونم باماست میزنید

بیشتر توضیح میدی 

وای وای نکنیا اینکارو.پوست من سوخت با این ماسک.رحم کن به پوستت.کهیر زدم شدید. میسوختااااااااا.میخواستم دیوارو گار بگیرم .زیر دوش اب یخ ایستاده بودم تا سوزشش بره.

وقتی ارزش ها عوض میشوند ، عوضی ها با ارزش میشوند.
این مورد رو نمیدونستم. اما برا پوست فوق العاده ست. من به حدی استفاده کردم که دیگه حالم از بوش بهم ...

میشه بیشتر توضیح بدی

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
میشه بیشتر توضیح بدی

زنجبیل رو با آب قاطی میکنم به صورت خمیر که دراومد میزنم به صورتم.

عزیزم ماسک زنجبیل به شدت میسوزونه و پوست تا 20 دقیقه بعده استفاده قرمز میشه.اما بلافاصله برطرف میشه.

شما اول یه قسمت پوستت امتحان کن اگه تونستی تحمل کنی بزن.

من چون نزدیک یک ساله میزنم دیگه به سوزش و همه چیش عادت کردم.برا من که جواب داده و خیلی رو پوستم تاثیر داشت.

اینارو گفتم که موقع استفاده منو لعنت نکنی