2777
2789

سلام بچه ها ممنون میشم اگه راهنماییم کنین ی مشکل خیلی خیلی بزرگ دارم اگه تاپیکای قبلیم رو بخونین حدودا متوجه وضعیت رابطم میشین از بچگی عاشق پسرداییم بودم و 3ساله ک نامزد کردیم ولی هنوز ن ب باره ن ب داره چون پدرم از اول مخالف بود 

هردومون ب هم شدیدا علاقه داریم قبل از نامزدی هم 3سال باهم بودیم حالا مشکلم اینه ک چند سال پیش وقتی خواهر کوچیکم فهمید من با پسرداییمم اخلاقش باهام عوض شد همش ب چشم دشمنش باهام رفتار میکرد بهم زخم زبون میزد خییییییلی اذیتم میکرد تا اینکه بعد ها دفتر خاطراتشو پیدا کردم و فهمیدم ک اون عاشق نامزد منه  هم دلم خیلی واسش سوخت هم واقعا ازش دلخور شدم چون اون از اول میدونس ک نامزدم چقد منو دوس داره ینی همه ی فامیل از همون بچگیمون میگفتن این حرف و  حالا نسبت ب خواهرم حس خیلی بدی پیدا کردم خیلی دوسش دارم ولی از ی طرفم گاهی حس میکنم ازش بدم میاد،بعضی کاراش عذابم میده یسره میخاد خودشو جلو خونواه نامزدم نشون بده ک اونا ازش تعریف کنن و بگن از من خیلی سرتره از ی طرفم پدرم منو منع کرده ک نامزدمو ببینم واسه همین وقتایی ک تو مهمونیا من نیستم خواهرم میره سراغ اون بعدشم میاد واسم تعریف میکنه ک با نامزدت بودم خیلی خوش گذشت  خیلی بهم حسودی میکنه هرکار میکنم هرچی میخرم اونم میره میخره باید چیکارش کنم؟؟؟؟نامزدم خیلی پسر ساده و خوبیه چشم پاکه با خاهرمم ک صمیمیه ب چشم بد نیس واسه همین میترسم بهش حرفی بزنم حساس بشه البته خودش بارها بهم گفته چرا خواهرت انقد تورو اذیت میکنه بارها ازم خواسته ک بهش اجازه بدم باهاش چت کنه ببینه مشکلش چیه ولی من ترسیدم نذاشتم   از ی طرفم خاهرم خودشو دو ساله زده ب مریضی همه فکر کنن مریضه واسه جلب توجه ،بقیه خانواده ام وانمود میکنن ک باور کردن مریضه ولی همه میدونن خودشو زده ب مریضی فک میکنن از افسردگیه ولی هیچکس دلیلشو نمیدونه فقط من میدونم چشه  باید چیکار کنم؟؟؟توروخدا کمکم کنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تنها راهت اینه این موضوع رو به خانوادت و نامزدت بگی

من دختری با چهره ببی فیس ،چشمان درشت که کمی به سمت  پایین کشیده شده و دماغی معمولی که نیازی به عمل نداره،لب هایی کوچولو ،با موهای فر کوتاه و ابروهای پهن و پر،اخلاقیات من:مظلوم ،آروم ،انتقاد پذیر،خوش اخلاق،کم صحبت،خوشکل،قد بلند،فیتنس کار،دوستداشتنی ام ،و بی سیاست ، سیاست من صداقت و راستگوییه❤️بنده۱۹ساله و۳ساله عقدم💞

اصلا نبايد به نامزدت از اختلاف بين خودت و خواهرت ميگفتي حالا از الان به بعد كلا در مورد خواهرت با نامزدت صحبت نكن

خواهرت چند سالشه بهنظرم سنش كمه بچه اس بزرگ تر بشه بره تو جامعه سرش به يكي گرم ميشه درست ميشه

موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم.سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند. آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای اهدافم، روياهايم،ايده هايم و سرنوشتمروزی که جنگ های کوچک را متوقف کردمروزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد. هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.ژوان وایس
من 22 خواهرم 18 و نامزدم 26

سنش كمه اهميت نده ميره تو جامعه سرش گرم ميشه فكرشم نميكنه

موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم.سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند. آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای اهدافم، روياهايم،ايده هايم و سرنوشتمروزی که جنگ های کوچک را متوقف کردمروزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد. هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.ژوان وایس

بنظرم ب زندگیت و نامزدت برس اینکه خواهرت ی عشق ممنوعه رو داره اصلا درست نیس از ی طرفم اگر حتی توهم کنار بکشی نامزدت هیچ وقت سراغ خواهرت نمیره اصلا بروش نیار و نزار بفهمه که تو ای این علاقه خبرداری به نامزدت هم بگو دوست ندارم زیاد صمیمی شین تا خواهرت کمتر دلبسته شه 

حتما برو از مشاور کمک بگیر اینجا کسی نمیتونه کاری کنه چند سالتونه ؟؟؟

نمیشه برم پیش مشاور  ولی خواهرم از بچگی تحت نظره هم پزشک اعصاب و روان هم مشاور.از بچگی ب شدت زود رنج و عصبی و حسود بود و فوق العاده لوس بار اومد