گریه های دخترش به خاطر رای منفی داورا نبود به خاطر اون حجم از تحقیری بود که باباش شد...دلم براش کباب شد...دیگه تا عمر داره یادش نمیره...مرد گنده با اون حرکاتش خودشو اندازه ی یه موش کوچیک پیش دخترش کاش لااقل دخترشو نمیاورد برنامه...دختر روحیه ی حساسی داره دوست داره همه فکر کنن باباش یله...نه اینکه...اشکاش مثل بارون میریخت............مردای بی فکر و باید تو بقچه بکنی بذاری دم در....
میگم چرااین داوراهمش کلیشه این هی ازبچه میپرسن کی مجبورت کرده وفلان همش توقاب کلیشه ای کودک آزارین حرکتشون خیلی زشته یه بچه که ورزشکاره رواصول بهش تمرین دادن کودک آزاری واجباررونمیفهمم به جای اینکه استعدادبچه رودریابن به فکرخودنمایین فقط حیایی نسبت به اونااصولی رای میده البته برنامه رودیشب ندیدم کلی گفتم
چه تفسیر اشتباهی داری عزیزم اون دختر میدونستم که باباش قرارهای چکار کنه به زور که نیومده بود بعدم ...
نه عزیزم تو یه دختری کمی فکر کن وه هم سن و سال اون دختر که بودی در مورد بابات چقدر حساس بودی..اومد رو صحنه گفت من ارث بابامو آوردم اینجا یکی از داوراام دستش انداخت من شکسته شدن دخترشو دیدم
اولا که دقیقا تا صربدر قرمز رو گرفت دختر شروع به گریه کرد ..در ثانی این کار پدرش در همه جای دنیا 50 ساله که عرفه..و خودش هم گفت داره امرار معاش میکنه ازش پس جای تحقیر و خجالت نیست ...اگر 1 درصد بدش میومد اصلا با پدرش نمیومد ..چرا اصلا بابت سلیقه پدرش باید تحقیر بشه کدوم حقارت اصن 😐