2777
2789
عنوان

خاک بر سر دوچرخه سوار دیشب برنامه ی عصر جدید به خاطر تحقیر شدن دخترش

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 69 پست
چقدر کوته فکرین واقعا این ی استعداده دختر اون آقام ازاین ناراحت بود ک رای منفی گرفته بود چقدر راحت ...

دقیقا اون دختر خانم با آگاهی اینکه پدرش قراره چیکار کنه اومد و حتی به عنوان مشوق اومد پشت صحنه انگار باباش به زور آورده که تحقیر کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم چرااین داوراهمش کلیشه این هی ازبچه میپرسن کی مجبورت کرده وفلان همش توقاب کلیشه ای کودک آزارین حرکتشون خیلی زشته یه بچه که ورزشکاره رواصول بهش تمرین دادن کودک آزاری واجباررونمیفهمم به جای اینکه استعدادبچه رودریابن به فکرخودنمایین فقط حیایی نسبت به اونااصولی رای میده البته برنامه رودیشب ندیدم کلی گفتم

انسانم آرزوست .....
دفعه اولش بوده جلو دوربین برای هشتاد میلیون نفر

واقعا با منطق شما جور درمیاد که دخترش برای این گریه کرده 🤔🤔🤔 جون ب جون ما کنن جهان سوم هستیم تفکرات ما عوض نخاهد شد. 

چه تفسیر اشتباهی داری عزیزم اون دختر میدونستم که باباش قرارهای چکار کنه به زور که نیومده بود بعدم ...

نه عزیزم تو یه دختری کمی فکر کن وه هم سن و سال اون دختر که بودی در مورد بابات چقدر حساس بودی..اومد رو صحنه گفت من ارث بابامو آوردم اینجا یکی از داوراام دستش انداخت من شکسته شدن دخترشو دیدم

اولا که دقیقا تا صربدر قرمز رو گرفت دختر شروع به گریه کرد ..در ثانی این کار پدرش در همه جای دنیا 50 ساله که عرفه..و خودش هم گفت داره امرار معاش میکنه ازش پس جای تحقیر و خجالت نیست ...اگر 1 درصد بدش میومد اصلا با پدرش نمیومد ..چرا اصلا بابت سلیقه پدرش باید تحقیر بشه کدوم حقارت اصن 😐

استارتر رو پشیمون کردین انقد ریختین سرش😂😂😂ولش کنین یه چیزی گف

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
آره شاید خیلی ام سخت بود اما مگه هر کس هر کار سختی انجام بده هنرمنده؟من میگم فقط کاش دخترشو اونم نوج ...

عزیزم دخترشو که به زور نبرده . دوست داشته که رفته .

چرا دوست داری به همه بقبولونی که دخترش به خاطر کار پدرش غرورش جریحه دار شده !!!!!

اگه شما روانشناسی منم حامعه شناسی خوندم و کلا برداشتم متفاوت از شماست 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
وای توام ک همش ایراد میگیری.اخه من اصلا از تواناییش چیزی گفتم؟بله خیلی عالی ساز میزد ولی دیگه واقعا ...

ایشون اومده بود نشون بده که با کمترین امکانات هم میشه ادم به اون چیزی که میخواد برسه عزیزم .

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
دقیقا اون دختر خانم با آگاهی اینکه پدرش قراره چیکار کنه اومد و حتی به عنوان مشوق اومد پشت صحنه انگار ...

اره واقعا

یجوری میگه انگار همون دوچرخه رو بدن بهش خودش باهاش تک چرخ میزنه 

جای اینکه تشویق کنن همچین استعدادایی توکشور وجود داره دارن توهین میکنن اصلا نمیتونم همچین ادمایی رو درک کنم

خب اگه‌مورد پسندشما نبوده قرارم نیس تاپیک بزنی توهین کنی به اون اقا

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
عزیزم پس دلقک بچه هاشون باید از غصه دق کنن

تااازه رفتگرا

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌