2777
2789
عنوان

خاک بر سر دوچرخه سوار دیشب برنامه ی عصر جدید به خاطر تحقیر شدن دخترش

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 69 پست
میگم چرااین داوراهمش کلیشه این هی ازبچه میپرسن کی مجبورت کرده وفلان همش توقاب کلیشه ای کودک آزارین ح ...

چون اصولی انجام نمیدن ...اون بچه که با مربیش بود2 جا لیز خورد ...اونوقت اگر رو کمر بچه 1 درصد خطا کنه فلج میشه کاملا ...بعد با 3 سال هیچکس حرفه ای نمیشه مطمیننا ..وقتی میگه از 5 سالگی اومده ..بچه 5 ساله انتخابی نداشته ...به خاطر همین میگن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم تو یه دختری کمی فکر کن وه هم سن و سال اون دختر که بودی در مورد بابات چقدر حساس بودی..اومد ر ...

من همچین حسی نداشتم

منم اگه جای دختره بودم گریه میکردم که بابام رأی نگرفته

بعضیا مثه من اشکشون سریع می‌ریزه😀

به نظر من این جور برنامه ها تو ایران جواب نمیده چون هنوز اینقد سطح شعور و فرهنگمون بالا نرفته که قدرت تمییز استعداد رو از چیزهای دیگه بدیم.کار این اقاتو همه دنیا هنر به حساب میاد اونوقت ما میگیم مایه خجالت بهش

هرچقد دلت میخواد لایکم کن.   
شما جهان اول باش

هستم عزیزم شماهم سعی کن به عنوان یک روانشناااااس به استعداد و حرفه ی بقیه به چشم حقارت نکنی حرفه ی ایشون مشابه روحیاتش هس و افتخار میکنه بهش .

به نظر من این جور برنامه ها تو ایران جواب نمیده چون هنوز اینقد سطح شعور و فرهنگمون بالا نرفته که قدر ...

خب تو شعورت بالاست برو خارج مثل گلشیفته فراهانی که در شانش نبود اینجا زندگی کنه🤣🤣

به نظر من این جور برنامه ها تو ایران جواب نمیده چون هنوز اینقد سطح شعور و فرهنگمون بالا نرفته که قدر ...

دقیقاا

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹