2777
2789

من چن بار طلا فروختم برای کارای مهمی توزندگیمون ...

اخرهفته رفتیم شهرمادرشوهرم ، وایشون گف که فلانی (نفری که باما دررقابته نمیدونم چرا...شایدم خانواده شوهرم اینطور به ما فهموندن ... ازفامیل دور شوهرمه    ... ) میخاد طلای زنش رو بفروشه تا یه واحد اپارتمان بخره 

بعد شوهرم که بعضی وقتا به من میگف منم در جوابش میگفتم ایشالله داشته باشیم تا نفروشم ( مهم نیست ولی دوس دارم داشته باشمشون ... بیشترشون واسه عقد وعروسیمه خاطره دارم باهاشون ... ست ها منظورمه وگرنه واسه مهمونارو فروختیم )

بعد الان شوهرم میگه اگه بفروشی کمکی میشه تا یه واحد بزرگتر جور کنیم ... منم دو دلم اخه اینارو دوس دارم درضمن ما امسال هم نتونیم ایشالله سالای بعد راحتترمیتونیم اقدام کنیم به خرید اونم بااین گرونیای اخیر...

شماجای من بودین چکارمیکردین؟

نگین که چون مادرشوهره گفته حساس شدی ...اینطورنیست چون ما قبلا تصمیمون براین شد که نفروشیم ولی الان که ایشون گفت فلانی میخاد بااینا خونه بخره انگار شوهرم میخاد کم نیاره 

اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه شوهرت میخواد کم نیاره بش بگو نصفشو به نام تو کنه چون طلای تو بوده

کلا همه چی به نام جفتمونه

ماشینا هم به نام منه 

وا! چ زندگیه که بر اساس کم اوردن یا کم نیوردن شوهرت بناش میکنی هرکی زندگیه خودش رو داره

دقیقا منم نظرم همینه هرکسی تقویم زندگیه خودشوداره

من واسه خرید خونه همه طلاهامو فروختم چون به بنظرم خونه مهمتر بود حالا شما باید ببینی کدوم واست مهمتر ...

نمیدونم خیلی سردرگمم

خوب منطقی بخای تصمیم بگیری خونه مهمتره ولی ...

نمیدونم که اخه طلا رو بفروشم زمان میبره تا بخریم

چشم و هم چشمی رو بذارید کنار

به همین خونتون که دارید قانع باشید

واحد بزرگتر واقعا لازمه؟

یا فقط برای رقابت با اون فامیلتون میخوای سختی بکشی؟

چشم و هم چشمی رو بذارید کنار به همین خونتون که دارید قانع باشید واحد بزرگتر واقعا لازمه؟ یا فقط ب ...

اره دیه نظرشماهم معقولتره