2777
2789
عنوان

نفخ شكم

179 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها خوبين؟مدتيه كه شديدا دچار نفخ معده شدم و جدا إزارم ميده همينطور بدنم گر ميگيره.اينم بگم كه سابقه ي باكتري معده و روده دارم .كسي در اين زمينه اصلاعاتي داره ؟ميخوام برم دكتر اما هم وقت ندارم هم اينكه ميترسم .اين روزا ادم ي چيزايي ميشنوه كه .....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم باکتری روده و معده رو چطوری فهمیدی؟ من شکمم بزرگه و میدونم ورومه و معدم شاید تاپیکت بتونه بهم ...

٢سال پيش همين علايمو داشتم البته بعنوان تبؤ حال خيلي بدي بود .اندوسكوپي و كولونوسكوپي دادم مشخص شد 

٢سال پيش همين علايمو داشتم البته بعنوان تبؤ حال خيلي بدي بود .اندوسكوپي و كولونوسكوپي دادم مشخص شد&n ...

کدوم علائمو؟ میشه بگی. ببخشیدا عزیزدلم 

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
٢سال پيش همين علايمو داشتم البته بعنوان تبؤ حال خيلي بدي بود .اندوسكوپي و كولونوسكوپي دادم مشخص شد&n ...

منم معدم میکروب داشت نفخ شدید داشتم یه مدت خوب بودم ولی دوباره الان علاعمش برگشته تا حدودی

چطور مصرف كنم؟

بریز یکم تو چایی با نبات بخور

یا همینجوری با آب رقیق کن بخور

واقعن کمک میکنه، منم اینجوریم از وقتی میخورم‌خیلی بهترم

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
کدوم علائمو؟ میشه بگی. ببخشیدا عزیزدلم 

نفخ تبؤ لرز افت فشار بي حالي شديد طوري كه ميرفتم زير سرم و .....الان بيشتر نفخ شديد و گر گرفتگي دارم و بعضي وقتا يبوست