2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته میشه بیاین درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 110 پست

تا حالا کلی رفتار بد داشته همیشه کوتاه اومدیم به خاطر داداشم یه بار هم انگشتر مامانم رو از برداشت بعد دید داره لو میره اورد الکی انداخت تو پیاله های داخل کابینت گفت مامان پیدا کردم انگشترت رو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب که رفتیم مامانش اینا هم اونجا بودن البته ما از قبل گفته بودیم به داداشم که میایم بعد این از آشپزخونه بیرون نیومد داداشم برای ما چایی اورد کلا جو سنگین بود بعد باباش گفت بیارین کیک رو ببرین بریم دیگه دیره بعد داداشم بیچاره اومد نشست رو مبل خودش هم شمع روشن کرد مثلا میخواست عادی جلوه بده بعد مامانم گفت یه چندتا هم عکس بگیرین منم دوتا عکس گرفتم بعد بابام گفت به زنداداشم بیا بشین پیش شوهرت باهم عکس و اینا بگیرین اینم از آشپزخونه گفت نه من نمیام من عکس نمیخوام برای چی اومدین تا اون لحظه حتی سلام هم نداده بود به ما

حالا کاش فقط میگفت چرا اومدین کلی حرف بارمون کرد بعدش هم گفت از خونم برین بیرون یه پرتقالم پرت کرد طرف بابام که افتاد تو راه پله ها پیش همسایه ها بابام هم گفت باشه دخترم بیا خونه رو هم دادیم به تو در رو بست اومدیم