2777
2789

اگه موقع کفش خریدن ناخن پاهاتون بلنده کفش رو یه سایز بزرگتر بخاطر بلندی ناخن گرفتید اگه یوقت ناخن پاتون شکست یا به هر دلیلی کوتاه کردید کفش براتون بزرگ نمیشه یا تو پا لق نمیزنه.

اگه موقع کفش خریدن ناخوناتون کوتاهه و کفش رو درست اندازه پاهاتون میخرید بعدا که ناخن پاهاتونو بلند گذاشتید  انگشت پاهاتون درد نمیگیره یا ناخن تو گوشت پا نمیره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا یه حدی میتونم ناخن پامو بزرگ کنم که تو کفش اذیت نشم اندازه اشو میدونم 

اما تو تابستون با صندل بلندتره معمولا

خدا جون من هنوز سر قولم هستم از عید غدیر امسال و امروز که اول محرمه همه چشم امیدم به توعه.

من ک ناخونم میره تو گوشت پام همیشه ولی با این حال بازم بلنده ولی نه در حدی ک بخاطرش سایز دیگه بردارم 😐😐جورابم همیشه از رو ناخون شصت پام پاره میشه😂

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌
سوالت دغدغه ی منم هست😂😂😂موندم اونایی ک چن سانت ناخونشون بلنده چجوری کفش میپوشن

فکر کنم تو زمستونم تابستونی میپوشن.

مثل این دخترایی که تو‌سرمای زمستون پاچشونو میذارن بیرون😂😂😂😂انگار واجبه

میشه برای دو تا حاجتم صلوات بفرستین🙏