2777
2789
عنوان

شوهر شما هم تا زنی میبینه.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1903 بازدید | 105 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا واسه هيكلشون كلى هزينه ميكنن شوهرت نميذاره حتى باشگاه برى پس نبايد همچين انتظارى ازت داشته باشه 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

اتفاقا امروز یهو شوهرم گفت چقد زنهای خیلی چاق و خیلی لاغر غیر قابل تحملن! منظورش تپل نیس خیییییلی چاق

گفتم من چجوریم گفت تو که ایده آلی وگرنه نگاتم نمیکردم..... بی تربیت😑

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود

مگه خودش برد پیته؟؟؟؟؟؟؟😒😒😒😒😒😒خودشون سر تا پا ایرادن والا تویی تحمل میکنی من درجا میزنم تو دهنش میگم فلان بازیگر مردو دیدی بابااااا عجب چیزییییییییه🤤🤤

❤میشه از ته ته ته دلت برام 

گریه نکن اگه باشگاه نمیزاره کمتر بخور مثلا یه کفگیر بیشتر برنج نخور ،شیرینی و شکلات هرروز نخور ،چیپس و پفک و فست فود نخور یعنی نهایت ماهی یه بار ،بستنی و سس سیب زمینی هم زیاد نخور کاری نمیتونی بکنی جز رژیم،هر روز آهنگ بزار 2 ساعت برقص خیلی رقص تاثیر داره مخصوصا تندش

اره عزیزم کاربری قبلیم ترکید این جدیده چه خوب یادته

عه جدددددددی میگی؟؟؟

میدونی چقدررر تو فکرت بودم؟؟

میشه اگر امکانش هست بگی شوهرت چیکار کرد؟؟

ببخشید ربطی به تاپیکت نداره

اگر مخالف نظرمی ریپلای بکن  وقتی تو قسمت تبادل نظر سایت عمومی هستم ظرفیت پذیرش نظرات مخالف رو هم دارم قطعا...منتهی با نهایت آرامش و رعایت ادب