2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ایشالا که سالمه. مگه تو ارثتون داشتید؟ اگه نه که خودتو اذیت نکن، پاشو ببرش پیش یه پزشک خیالت راحت ...

نه اصلا همچین موردی رو نداشتیم تا حالا

متخصص گوش و حلق و بینی کودکان ببرم؟

جدی میگی؟ بعدش چی شد؟  من دو شبانه روزه دارم گریه میکنم

آره عزیزم ما تا 2،3 ماه نگران بودیم فکر میکردیم مشکل شنوایی داره چون هر چی پیشش یا در گوشش سروصدا میکردیم عکس العمل نشون نمیداد تا یکم بزرگتر شد و شروع کرد به عکس العمل فکر کنم هنوز زوده واسه نشون دادن عکس العمل نگران نباش 

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
خدا خیرت بده آرومم کردی

عزیزم اصلا نگران نشو ولی واسه چکاب ببرش پیش دکتر متخصص که خودت هم خیالت راحت تر بشه نباید استرس داشته باشی چون به بچه از طریق شیرت انتقالش میدی خوب نیست

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
سلام عزیزم بچتون چی شد منم پسرم ۲۹ روزشه واکنش نداره تو تستاشم رد شده دارم سکته میکنم😭

سلام عزیزم همش استرس الکیه.گوشاش سالمه خداروشکر بعد چند روز دیگه صدای خیلی آروم رو هم می شنید نگران نباش

سلام عزیزم همش استرس الکیه.گوشاش سالمه خداروشکر بعد چند روز دیگه صدای خیلی آروم رو هم می شنید نگران ...

سلامدختر منم 3 روزشه

هرچی پیشش سروصدا میشه اصلا توجه نمیکنه:(

تست دو روزگیشم منفی بود  

خواهش میکنم عزیزم.اصلا نگران نباش 

عزیزم منم نوزادم ۵ روزشه تست بیمارستانش خوب بوده ولی به صدای در و بلند واکنش نداره منم خیلی ترسیدم ولی از شما رو خوندم که خدا رو شکر بی مشکل بوده و طبیعی  خیلی خوشحال شدم