miissatabaki مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 104 عنوان کمک کمک کمک کمک کمک کمک 83 بازدید | 5 پست سلام من دکتر زنان رفتم واسه اقدام قبل بارداری و 8کیلو اضافه وزن دارم لطفا بهم راه و روش بدید من بتونم زودی کم کنننننممممم اتفاق خوب من منتظرتم❤️ 1397/12/12 | 20:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehrrbanooo عضویت: 1397/11/14 تعداد پست: 524 توی عرض دو ماه میتونی کم کنی فقط با رژیم زیر نظر متخصص.. ماهی ۴ کیلو 💪🏻💪🏻 میشه برای مامان شدنم یدونه صلوات بفرستی ؟ 🍀👼🏻
miissatabaki مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 104 توی عرض دو ماه میتونی کم کنی فقط با رژیم زیر نظر متخصص.. ماهی ۴ کیلو 💪🏻💪🏻 ینی برم دکتر تغذیه؟ اتفاق خوب من منتظرتم❤️
mehrrbanooo عضویت: 1397/11/14 تعداد پست: 524 ینی برم دکتر تغذیه؟ چون برای بارداری میخوای اقدام کنی نباید جوری رژیم بگیری که کمبود ویتامین یا مواد مغذی بگیری .. بله اصولی زیر نظر متخصص به راااحتی ماهی ۴ کیلو میتونی کم کنی تازه اگه کنارش ورزش هوازی انجام بدی که زودتر به امیدخدا 😊😊❤️ میشه برای مامان شدنم یدونه صلوات بفرستی ؟ 🍀👼🏻
miissatabaki مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 104 چون برای بارداری میخوای اقدام کنی نباید جوری رژیم بگیری که کمبود ویتامین یا مواد مغذی بگیری .. بله ا ... ممنونم عزیزم چایی سبز و قهوه سبز واینا چی؟ اتفاق خوب من منتظرتم❤️
mehrrbanooo عضویت: 1397/11/14 تعداد پست: 524 ممنونم عزیزم چایی سبز و قهوه سبز واینا چی؟ بهم تو ایمیل پیام بده میتونم کمکت کنم ❤️ میشه برای مامان شدنم یدونه صلوات بفرستی ؟ 🍀👼🏻