2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا انقدر ناامید تو سنی نداری الانم میتونی آرزوهاتو دنبال کنی تلاش کن. اگه همسرت مخالفه راضی ...

آخه چحوری خاک توسرمن بدبخت کردم شوهرم خوبه هاولی درسم بخداالآن دارم گریه میکنم خیلی حسرت میکسم شوهرم نمیذاره  خیلی مخ بودم یه هوشوهرکردن ب سرم زداووووف خواهردردبزرگ‌من اینه درسم آیندم

خدایاهزاران بارشکرت

اگه با عقل الانم برگردم به نوزده سالگی ، غرورمو واسه دوستای دبیرستانیم کنار میذاشتم ، چون اونموقع حفظ شخصیت برام مهم بود و به دخترای اطرافم اجازه نمیدادم باهام گرم بگیرن و فقط دوسه تا از بچه ها بودن که با حفظ حریم و حرمت باهاشون در ارتباط بودم ولی الان کلی دلم برای بچه های کلاسمون تنگ شده با اینکه تقریبا ۶ سال میگذره و الان هم رفتارم خانمانه تر و دلنشین تر و باجنبه ترم نسبت به سن ۱۹ سالگی

دوم اینکه ای کاش بی حجاب بیرون نمیرفتم واسه رو کم کنی همون دوستایی که باهاشون بودم و حجاب چندین و چندسالمو که با انتخاب و علاقه خودم برای رضای خدا سرکرده بودم به باد نمیدادم و ابروی خودمو نمیکردم ولی دیگه تکرار نکردم خداروشکر

سوم اینکه ای کاش توی سن نوزده سالگی ازدواج نمیکردم و هوس رو با عشق اشتباه نمیگرفتم و دلم برای همسرسابقم نمیسوخت یا موقع جدایی ای کاش قدرت اینو داشتم تا از طلاق جلوگیری کنم و زندگیمو میساختم باهاش تا ضربه روحی که بهم خورد اثراتش بعد از ۴ سال روم نمی موند 

فعلا همینا رو یادمه

آخه چحوری خاک توسرمن بدبخت کردم شوهرم خوبه هاولی درسم بخداالآن دارم گریه میکنم خیلی حسرت میکسم شوهرم ...

اگه شوهرت خوبه میتونی راضیش کنی درس بخونی

شاید طول بکشه ولی بنظرم میتونی

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 

ازدواج برای من توی سن ۱۹ سالگی بد نبود 

انتخاب اشتباه باعث جداییمون شد و همینطور دخالت اطرافیان برای منه نوزده ساله که تحت کنترل والدین کنترلگر بودم 

فی النفسه ازدواج خوبه 

من سرکار نمیرفتم درسمو میخوندم فقط 

از لحظه هام لذت میبردم 

تفریح بیرون و با دوستام صفا میکردم

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

شوهر نمیکردم و فقط درس میخوندم! البته من تاحدودی بعد ازدواج جبران کردما ولی کلا زود افتادم تو پروسه ی ازدواج و خونه داری و شوهرداری و اینا

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕