بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مباااااااااااارکت باشه عزیزدلم . انشااله دوران بارداری راحت و خوبی رو تجربه کنی . خیلی کار خوبی کردی که برای بچه دوم اقدام کردی . یه دونه بچه در آینده خیلی اذیت میشه . سن و سال هم اصلا مهم نیست . منم 35 سالمه ولی هنوز میگم نمیخوام باشه چند سال دیگه اگه نظرم عوض شد اقدام میکنم
منم الان از آزمایشگاه اومدم جدابشو 4 میدن خیلی منتظرم .چه جالب من از خرداد البته نه جدی اقدام کردم چندماه هم بود که یه سری وقتا حتی حلوگیری داشتم این ماه شوهرم خواست و باز منتظر نبودم چون چندبارم ناامید شدم دیگه مهم نبود نزدیک پری تخمدانم درد میکرد و فرداش زیرشکمم سمت تخمدان چپم سفت شده بود دیشب و امروز بی بی زدم دیشب بعد دوساعت رفتم دستشویی دیدم قشنگ معلومه حتی تو عکس معلوم بود کم کم هم پررنگ شد امروز صبحم دویاره بعد دوساعت یه خط کمرنگ افتاد و من هم مدیکو روژان استفاده کردم تا حالا مثبت نشده بود امروزم روز سوم تاخیره
خواستم به تمام دوستانی که در انتظار هستند بگم که اگر خدا بخواد هر غیرممکنی رو انجام میده
خوش به حالت که عیدی خوبت رو از خدا گرفتی . خواستم ضمن تبریک ازت بخوام منو دعاکنی که این سعادت نصیب منم بشه. خییلی خییللللی برات خوشحالم عزیزم. مبارکت باشه . انشا... به خیر و خوشی دنیا بیاد.
هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
خواستم به تمام دوستانی که در انتظار هستند بگم که اگر خدا بخواد هر غیرممکنی رو انجام میده
,زیزم مباااااااااااااااارکت باشه و به سلامتی.
برای منتظرایی مثل خودت خیلیییییییییییییییی دعا کن
خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.