2777
2789

پارسال عقد کردم بعد ۵ماه فهمیدم طرف شکاکه پارانوئید طوری که خواب خیانت هم میدیدونصف شبی میخواست برم دم در ساعت ۳شب ...باترس میرفتم گیرای الکی میداد توماشین ب این نگاکردی ب اون نگا کردی به لباسای پدرم هم که میگف مال یکی دیگس منی که توکل محل به ابروشناخته شده بودم یکی اومد که این تهمتارو زد هربار میگفت دست روقران بزار که رابطه نداشتی میزاشتم فرداش میگف بازم قسم بخورمیخوردم اما بازم باور نکرد یادمه روز تاسوعا گوشی دستم بود که بهش پیام بدم تادیدم اومد گفتم میخواستم منم بهت پیام بدم گف حتما بایکی دیگه حرف میزدی اونقد گریه کردم گفتم یازهرا ببین چی میگه تواین روز ...تاکه پدرم فهمید وطلاقمو بایه وکیل خوب گرفت الان یکسال میگذره چن روز پیش تواینستادیدم کامنتای عاشقانه فرستاده وابرازعلاقه وپشیمونی میکنه اما مگه میشه من همونی باشم ک بودم مگ میشه اون احساس برگرده علاقه ای به ازدواج ندارم ۲۴سالمه دلیل ازدواج نخواستنمم این بود ک شکست خوردم .ازطرف دیگه میگم خدایا شکرت ک پیش مادروپدرمم پدرومادری که ازصب تاشب هدفشون اینه من بخندم احترام میزارن دوسم دارن بی منت میبخشن ...ب نظرتون ازدواج خوبه؟

ازدواج خوبه با آدم درست

شما ديدي اين ادم كاملا ب درد نخوره پس هيجوره بهش فكر نكن چون درست نميشه و ارزش اعصاب خوردي تداره

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته من خودم به انتخاب اعتقادی ندارم راستش تنها معیارم عاشق شدنه و بس

من عاشق نشدم یعنی به خودم این اجازه رو قبل ازدواج ندادم اما نامزدم به دلم نشست ک انتخاب کردم

من عاشق نشدم یعنی به خودم این اجازه رو قبل ازدواج ندادم اما نامزدم به دلم نشست ک انتخاب کردم

با اینجور ادما تا نزدیک نشی نمیفهمی مشکل دارن خداروشکر جدا شدی من یکی و میشناختم همسرش پارانویید داشت خیلی سختی کشید خیلیییی الانم داره جدا میشه ولی ۴ سال از بهترین روزای عمرش رفت

با اینجور ادما تا نزدیک نشی نمیفهمی مشکل دارن خداروشکر جدا شدی من یکی و میشناختم همسرش پارانویید داش ...

حرفایی میزد که توعمرم ازکسی نشنیده بودم به خداسپردم وتموم کردم 

حرفایی میزد که توعمرم ازکسی نشنیده بودم به خداسپردم وتموم کردم 

دوست من ی چیزایی میگفت ک از شنیدنش هنگ بودم واقعا ببین اونک حسش کرده چی کشیده خداروشکر کن واقعا خیلی شانس اوردی دوست من ۱۷ سالگی ازدواج کرد😔