2777
2789

دارم ولی بیرون ک میرم حتما کسی دنبالم میفته  اصن خودمو با دخترای سانتی مانتال بیرون مقایسه میکنم هیچی ندارم قیافه معمولی تیپ معمولی ولی بازم...

👪

پسرا نچرال بیوتی دوس دارن 

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل از تو نیست عزیز دلم، مشکل اوناست.

اگه همونجا با پلیس تماس بگیری پیگیری میکنن

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)

الان بیرون رفتنی ب پشه مونث هم رحم نمیکنن

تو دیگر خوب نخواهی شد ...تا آخر عمردرگیر من خواهی بودو تظاهر می کنی که نیستی... مقایسه تو رااز پا در خواهد آورد... من می دانم به کجای ---قلبت--- شلیک کرده ام .... تو دیگرخوب نخواهی شد...

از قدیم گفتن کوفت باشه مفت باشه 

واسه پسرا دختر باشه زشت باشه معنیش میشه😂

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

خوب اخه باید دید چه پسرایی دنبالت میکنن این مهمه ....بعدم افتادن دنبال دختر الان ربطی به طاهر فرد نداره بیشتر شبیه یه بیماری مسری بین جووناست صرفا سرگرمی ..مهم نیست جدی نگیر 

مشکل از تو نیست عزیز دلم، مشکل اوناست. اگه همونجا با پلیس تماس بگیری پیگیری میکنن

امروز مامانمم بهم گفت اگه یبار دیگه اینجوری شد بگو مزاحم بشی به پلیس زنگ میزنم ولی من خیلی ترسوام امروز یکیشون پا به پام راه میومد تا درخونه اومد اگه یکم دیرترمیرسیدم گریه میکردم تف به آدم ترسو  

👪
خوب اخه باید دید چه پسرایی دنبالت میکنن این مهمه ....بعدم افتادن دنبال دختر الان ربطی به طاهر فرد ند ...

باورکن ی پسرایین ک اصن آدم یجا ببینه میگه این با این تیپ و پرستیژ محاله همچین کاری کنه من حلقه هم میندازم یعنی کورن نمیبینن احمقا

👪