2777
2789

سكوت اختيار كن 😁

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی نگو که دلم پره یه همسایه داریم میاد خونه مامانم سه ساعت میشینه حرف میزنه ب مام مجال نمیده 😂 

خودشم هی میگ چقد حرف میزنم من 

خب حرف نزن سعی کن اروم باشی

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

اینکه بدونی همه از زن پرحرف بیزارن ناخوداگاه زبونت قفل میشه😀همسرم میگه متنفرم از زن پرحرف😀

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

نمیدونم در چه حد پرحرفی🤔یکی و میشناسم تو اقوام خیلی پر حرفه خدایی مغزم سوت میکشه میبینمش خوابم‌ میگیره

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

من، قبل رفتن مهمونی ازاول صبح میگم امروز کم حرف بزن اصلانزن، حرف نزن توروخدا، ولی یهوبه خودم میام مجلس وگرفتم دستم، یه چیزایی هم میگم که میام خونه پشیمونه پشیمونم، چه کنم به منم بگین که خیلی بدم میاد خودم