2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوا کردم

211 بازدید | 9 پست

امروز وقت دکترم بو د ساعت شش از دکتر در اومدم رفتم سونو تا نه طول کشیده اقا زنگ زده دادو بیداد که این موقع کجایی منم گفتم بجا دادو بیداد بیاببین کجام بهد اومدم خونه تحویلش نگرفتم رفتم شام گرم کردم خودم اقا این اتیشی شد که خودت میخوری نمیگی خستست ادمه ادم نیستی منم میخوردم اینجوری نبودما دیگه نسبت بهش سرد شدم نمیدونم چرا الانم جاشوجدا کرد رفت حال خوابید😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کارت درست نبوده چرا فقط خودت گرم کردی خوردی

میدونی چرا از خودش یاد گرفتم همیشه کاشرش این بود خودش غذامیخورد انگار من ادم نبودم ایندفعه ادای خودشو دراودم سوخت

عزیزم مردا مثل بچه هان باید بهشون توضیح بدی کجا میخوای بری و برنامت چیه بعدشم چرا خودت تنها رفتی سونو تو بارداری باید ببره و بیاره 

الان تو بارداری حساس شدی بهشون توضیح بده

مرده و شکمش دست رو نقطه ضعفش گذاشتی

براش یه نامه بنویس و بزار تو  لباسش جایی که ببینه و از احوالات دیروزت توضیح بده همراه با احساساتت

ببخشید خستم پراکنده نوشتم 😶

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع