2777
2789
عنوان

خانما لطفا کمک کنید

599 بازدید | 5 پست
سلام. بچه ها ما چند ماهیه که اومدیم خونه جدید البته مستاجریم. آشپزخونه اینجا بزرگ و قشنگه ولی یه مشکل داره اونم اینکه صاحبخونه اجاق گاز رومیزی رو کنده و با خودش برده. ما هم چون خونه خودمون نیست نخواستیم اجاق رومیزی بخریم و اجاق خودم رو یه طرف دیگه آشپزخونه گذاشتم الان مشکلم توی جای خالی اون اجاق که نمای آشپزخونه رو بهم زده و میخوام یه جوری درستش کنم ولی چیزی به ذهنم نمی ریسه. تصور کنید یه کابینت رو که روش به اندازه یه مستطیل 1*2متر بازه و داخلش دیده میشه، طبقه زیرین کابینت دیده نمیشه و از بالا یه سطح سفید دیده میشه نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه اگه کسی میتونه کمکم کنه. با چی این فضا رو پر کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گفتم که بچه ها چون مستاجریم نمیخوایم خیلی تغییر اساسی تو آشپزخونه ایجاد کنیم و خودمون رو هم تو خرج بندازیم. حتی برای نصب ماشین ظرفشویی هم شوشو حاضر نشد یه سوراخ 5سانتی رو کابینت ایجاد کنه و شیلنگ رو از کنار رد کرد. اگه فکر دیگه ای به ذهنتون میرسه کمک کنید