2777
2789

@فدک313    

سلام مامان پرنس 

عشقت اومده😄😄😄

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ستشو 200  کفشاشو 70 اره منم سال اول ست کرم واسش گرفتم اونم خیلی قشنگ بود

منم جلیقه شلوارش 170

پیرهن 40

کفش 45

کفشش مثل کفش پسر شماست فقط سگک داره روش

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

مبارکش باشه ان شاالله ...

ولی بنطرمن خیلی سنگینه واسه بچه این تیپا 

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
عزیزم تمام سال اسپرته ولی عید رو دوست دارم رسمی باشه

ب شادی بپوشه ان شاالله

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
@فدک313       سلام مامان پرنس  عشقت اومده😄😄😄

سلام توپولی عزیزم

بینوا دوباره منشوری حرف نزنی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
سلام توپولی عزیزم بینوا دوباره منشوری حرف نزنی

نه ویگه غلط بکنم😐

اصلا تاپیکای خطری نمیرم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇