2821
2789
عنوان

غربالگری دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 46 پست
واسه من خیلی کامل بود فکر کنم چهارصدو خورده ای شد تقریبا دقیق یادم نیس

واسع منم نوشته سیصدوخورده ای میشه.دودلم بدم اخه غربالگری سیزده هفته خودش هزینه داره دومی هم همینطور بعدم اوناخیلی کاملن دیگه تمیدونم چه احتیاجی به این هست.من بچه دومم هست

از خون جوانان وطن لاله دمیده🥲🫂۱۸ و۱۹ دی ۱۴۰۴ هرگز فراموش نخواهد شد🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واسع منم نوشته سیصدوخورده ای میشه.دودلم بدم اخه غربالگری سیزده هفته خودش هزینه داره دومی هم همینطور ...

این ازمایشه فرق میکنه, منم اول فکر میکردم مهم نیس, دیر هم رفتم دادم, که بعد معلوم شد تیروئید بارداری دارم, حتما بده ازمایششو, ادرارم واسه عفونت و ایناس شک نکن بده ازمایشو

این ازمایشه فرق میکنه, منم اول فکر میکردم مهم نیس, دیر هم رفتم دادم, که بعد معلوم شد تیروئید بارداری ...

اخه من نمیدونستم باردارم خودم رفتم تیروییدوادرار دادم هفته بعدش فهمیدم باردرارم.ولی دکترقبول نمیکنه میگه مجدد تکرارکن..سخته خب

از خون جوانان وطن لاله دمیده🥲🫂۱۸ و۱۹ دی ۱۴۰۴ هرگز فراموش نخواهد شد🤍

بیمه تکمیلی دارین؟؟بهداشت دادی یاچی؟؟مطمعنی کامل بود؟تیروییدو...

اره کامل بود.ازمایشگاه مرکزی رفتم چون مهر بهداشت داشت هیچ هزینه ای نگرفتن از طرف بهداشت اون ازمایشگاه رایگان

خوش اومدی عشق مامان😍👪.خداااایاااشکرررت❤.الهی دامن همه منتظراسبزشه🙏😍
اخه من نمیدونستم باردارم خودم رفتم تیروییدوادرار دادم هفته بعدش فهمیدم باردرارم.ولی دکترقبول نمیکنه ...

اهان فکر کنم بهداشت ازمایشو بگیره هزینه ش خیلی کمتر میشه دوستم رفته بود حدود70تومن شده بود, میخوای ببر بهداشت نشون بده. بعدش خب غیر از تیروئیدو اینا خب چیزای دیگه هم هس توش