2777
2789

برای بارداری مجدد میخام تحت نظر باشم شنیدم دکتر رقایی خوبه وقت گرفتم واس یه ماه دیگ ..دکتر خوبیه ؟یا شما پیشنهاد دیگه ای دارین ؟

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..

بعله دکتر خواهر من بود.عالیه

لطفا برای بهتر شدن حال داداش کوچولوم دعا کنید.کنکوری های عزیز لطفا سوالاتتونو تو تابیک های کنکوریم ببرسید.نمیتونم تک تک جواب بدم واز اول توضیح بدم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعله دکتر خواهر من بود.عالیه

خدا کنه منم نتیجه بگیرم شنیدم پولکیه ولی اگه نتیجه داشته باشه مهم نیس 

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
خدا کنه منم نتیجه بگیرم شنیدم پولکیه ولی اگه نتیجه داشته باشه مهم نیس 

ان شا الله

لطفا برای بهتر شدن حال داداش کوچولوم دعا کنید.کنکوری های عزیز لطفا سوالاتتونو تو تابیک های کنکوریم ببرسید.نمیتونم تک تک جواب بدم واز اول توضیح بدم.
عزیزم شمارش رابه منم میدید چه جوری باید نوبت بگیرم،حضوری یا تلفنی

شمارشو از نت بگیر عزیزم.ادرسش شیخ بهائئ روبه روی بیمارستان مهرگان