2777
2789
عنوان

شیرخشک

105 بازدید | 21 پست

سلام مامانایی که شیرخشک به بچهاتون میدین شیرخشک پره نان میشه به بچه چهارماهه داد؟میگن براوزن دهی خوبه بنظرتون اشکال نداره بدم؟درضمن ریفلاکسم داره.هرشیرخشکی میدم گریهدمیکنه حتی ضدریفلاکس ممنون میشم راهنماییم کنید

خدایی که من میشناسم معجزه ای داردبه نام عشقخدایاشکرت.

معمولا اگه بچه کم وزن باشه میدن. من تا ۵ ماهگی، اپتامیل پی دی اف مخصوص بچه های کم وزن و نارس میدادم. شیرم کم بود، وزنش کم شده بود. دکتر گفت به جای اپتامیل ۱ بدم.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گیگوز بده واسه ریفلاکسمـ خوبه پری نان سنگین هست

جدی خوبه دلدردنمیشن؟اخه من اپتامیل ببلاک 1ببلاک ای ار دادم خیلی گریه میکنن اوایل نان میدادم فقط یبوست گرفاه بود این شیرخشک خوبه؟

معمولا اگه بچه کم وزن باشه میدن. من تا ۵ ماهگی، اپتامیل پی دی اف مخصوص بچه های کم وزن و نارس میدادم. ...

دکترگفته 1کیلونسبت به بقیهذهمسناش کمه پی دی افم دادم نساخت خیلی جیغ میکشیدبنظرتون بدم چون نوشته نارس میگم

قیمتش چنده خب من ببلاک ای ارو1دادم دلدردشدهدبااین نمیشه؟

دل دردش کمتره نسبتا این کوچولوها تا 4 ماه همش دل درد دارن حتی شیرمادرهم دل درد میده به بچه ها ولی خب مهمه چه شیرخشکی به بچه بسازه معمولا بچه هایی که دل درد و یبوست میگیرن و رفلاکس دارن ببلاک کامفورت بهتره براشون

دل دردش کمتره نسبتا این کوچولوها تا 4 ماه همش دل درد دارن حتی شیرمادرهم دل درد میده به بچه ها ولی خب ...

ممنون اینوامتحان میکنم دلدردشون بعد4خوب میشن؟

سوپرامیل هم خیلی تعریفشو شنیدم ولی خودم ندادم میخوای یه پرس و جو کن دوستم خیلی راضیه میگه وزن دهی اش ...

من خودم شیرخشک بیومیل خوردم ازبچگی تپلی بودم خخخخ بنظرتون اونم خوبه؟