2777
2789
عنوان

غذای پختنی

345 بازدید | 32 پست

سلام خانوما والا همسرم میگه اینقدر غذای سرخ کردنی درست نکن !!!

منم به جز لوبیا چیتی، آبگوشت و عدسی چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه!!!

آش و سوپ هم دوست نداره☹☹☹

اگه کسی چیزی به ذهنش میرسه کمکم کنه!!!!🙏🙏🙏

قورمه سبزی

قیمه

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رولت گوشت

رولت سیب زمینی

کراتن سیب زمینی 

کراتن پاستا

سمبوسه

پیراشکی

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
منظورم غذای نونیِ گلم 💖💖 برای شام میخوام بپزم😊😊

نونیا سرخ کردنی ام جز الویه، پوره سیب زمینی

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

خورش داوود پاشا 

شپردزپای 

میت لوف 

اگر برات نااشناست رسپی شونو سرچ کن ساده و خوشمزه هستن 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
این چندتایی که نوشتی خوبه حتما سرچ میکنم طرزتهیه شو پیدا میکنم😊😊💖💖 ممنووووووونم😍😍😍😍😍

این رولت سیب زمینی 

من میخوام درستش کنم 

سرچ کن تو نت راحت خیلی

تو فر بذار که سرخ نباشه😊

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!