2777
2789

سلام بچه‌ها قرار شده برم قشم اگه واسه اونجایید یا تازگی رفتین واسه خرید میشه بگید چطوره قیمت ها اصلا صرف می‌کنه برم یا نه

به آرزوهام قول رسیدن دادم.😄 من لایق بهترینام😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشم فقط در صورتی برای خرید خوبه که شما مغازه دار باشی، عمده خرید کنی، بیاری بفروشی سود کنی

وگرنه من خیلی از چیزایی که اونجا بود، تهران ارزونترشو دیده بودم

ما فقط رفتیم گشتیم، هیچی نخریدیم

قشم فقط در صورتی برای خرید خوبه که شما مغازه دار باشی، عمده خرید کنی، بیاری بفروشی سود کنی وگرنه من ...

جای خاصی رو سراغ نداری که قیمت ها خوب باشه

ما تا قشم نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه راهمون نیست من نرفتم ولی میگن اونجام گرون شده

کجایی شما عزیزم راستی فقط با لنج میشه رفت یا راه دیگه هم داره

جای خاصی رو سراغ نداری که قیمت ها خوب باشه

همه جاش مثل هم بود، درگهان که میگفتن ارزونتره رفتیم

ولی باید خیلی بگردی که ارزونترین مغازه رو پیدا کنی

خیلی هم پراکنده هستن، مثلا اجناس راسته خاصی تو بازار ندارن

به ما گفتن خیلی وقت گیره، البته میگم قیمتاش اصلا فرقی با تهران ندلشت

تازه لباس زمستونی که گرونترم بود

عزیزم اگه مارک پوشی  و جس و برند واستون مهمه اصلا قشم دنبالش نباش که همه فیک هست.اگه تهران هستی و حوصله داری ،بگردی بهتر از قشم میتونی خرید کنی ،کلا قشم بعضی اجناس رو اونم در صورتیکه عمده بخرین خوبه وگرنه فرقی نداره به نظرم .البته هوا بسیار عالی و برای سفر هم جای خیلی خوبیه.در هر صورت خوش باشی

درد ما، مردمیست که قبل از نگاه کردن به خود؛میخواهند کشورشان را تغییر دهند ،مردمی که همه مینالند ولی خودشان را نمی بینند، درد ما مردم است ، آدمهاست ،همین خودمان ها...
عزیزم اگه مارک پوشی  و جس و برند واستون مهمه اصلا قشم دنبالش نباش که همه فیک هست.اگه تهران هستی ...

آخه به من گفتن میتونم برند با قیمت مناسب بگیرم اونجا