الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام ولی من تو همین تاپیکا بایت خانمی آشنا شدم که شماره یه خانمی را داد گفت من مشکلم حل شده منم زنگ زدم مشکلم با دعا حل شد از همه مهمتر اینه که منو نماز خون کرد الهی هر چی خدا میخواد بهش بده منم شمارشو می زارم که استفاده کنین برای منم دعا کنین ۰۹۱۰۱۷۸۹۴۲۸محمدی کارش با قرآن و استاد دانشگاه
من اعتقاد نداشتم ولی وقتی دعاها تو خونمو پیدا کردم رفتم پیش ی سید ک کارای قرانی انجام میداد گفت مادر شوهرت دعا نوشته جدا بشی دیگه برام باطل کرد واقعا فهمیدم ک دعا و اینا جواب میده حالا خواستی ایدیشو میزارم تل داره واتم داره شمارشو دارم باهاش حرف بزن ببین چی میگه @asemoni64
سلام عزیزم میدونم دو سال از اون دعانویسی گذشته میخواستم ببینم شما حاجتتونو گرفتین و بعد اتفاقی براتون پیش نیومد منم میخوام برم برای باطل سحر و جرئت نمیکنم
معلم زبان و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت