آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یه گوسفند قربونی میکنن، معمولا بین فقرا تقسیم میکنن که دعاشون ضامن سلامتی بچه بشه...
بعضیا کل گوسفند میندازن تو دیگ واسه فامیلشون، خوشحالم هستن که انجام شده دیگه😐
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
عقیقه جشن داره!؟ 😕 جلل الخالق.... یه گوسفند قربونی میکنن، معمولا بین فقرا تقسیم میکنن ...
خخخخ خب همینجوریه دیگه کادو نمیخاد دیگه
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
کادو که هیچ جا ندیدم ببرن... اما مهمونی شخصی جای عقیقه هم فک نمیکنم درست باشه😅
به قول شوهرم میگن فلان جا نذری داریم بعد میری میبینی همه فامیل خودشونن یه فقیر هم بیاد رد میکنن! خسته نباشید قبول باشه😂😂😂
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
من اصلا نیاوردم خونه واسه پسرمو همون حسینیه دادم سر بریدن گفتم بین مردم تقسیم کنید.
درستش همینه اما شرایط خاصی داره باید رعایت بشه، پدر و مادر و خود بچه اصلا نباید چیزی از اون گوسفند بخورن، استخون هاش همراه یه تیکه از موی بچه دفن بشه بهتره
درستش همینه اما شرایط خاصی داره باید رعایت بشه، پدر و مادر و خود بچه اصلا نباید چیزی از اون گوسفند ب ...
هیچی نکردیم والله فقط شوهر رفت گفت واسه پسرم میخوام عقیقه کنم گوسفند رو خریده بودن داد سر بریدن وهمونجام گفت پخش کنن.دیگه با مو این چیزا دفن نکردیم.....