2777
2789
عنوان

خانواده شوهر وقیح

1666 بازدید | 122 پست

سلام دوستان من خانواده شوهرم خیلی زیاده روشون من هنوز عقد هستم و خانواده شوهرم واسه ازدواجمون هییچ کمکی نکردن به شوهرم حالا بماند که قرار بود خونه بدن بهمون بشینیم زدن زیرش قرار بود سرویس طلا بخرن خیلی شیک اومدن گفتن طلا گرون شده بدل بخر حالا من جهازمو خریدم سر میز نهارخوری خیلی رودار وایسادن میگن شش نفره بخر اخه مگه عروس داماد میز شش نفره میخوان ؟ یا من کلی خرید کردم ظرف و ظروف تو حرفام گفتم یه دست گیلاس خریدم یهو پدر شوهرم با حالت تعجب گفت یه دسسسست ! ؟ یا اونروز خونه شوهرم خوشحال بودیم با شوهرم میخندیدم پدرشوهرم به حالت تیکه گفت آره منم جای شماها بودم میخندیدم اخه منو شوهرم خیلی داریم به مشکلات مالی برمیخوریم به خاطر ازدواجمون و خرجاش  تو هرچیزمون دخالت میکنن حتی مبلایی که خریدم هی میگفت برو کوچیکشون کن رفته تو دیوار گشته میگه من کلی مبل دیدم مدل شما گرون خریدین انداختن بهتون چجوری جواب بدم که بی ادبی نباشه ولی انقدر نظر ندن حتی جلو خودم شوهرمو سین جیم میکنن میگن پولاتو چیکار کردی؟چقدر دراوردی امروز 

من فکر کردم وقیح ازدواج کرده😄😄

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اع فکر کردم راجه ب وقیحه

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

بی سیاستی کردی دیگه

هرچی گفتن با خنده بگو دیگه همچی گرون شده ، من که چیزی کم نگرفتم اگه هم کمه بخاطر گرونیه

ب کسی ربطی نداره چی میبری

💑جان و جهان من تویی...داداش کوچولوی نازم خیلی دلم برات تنگ شده.لطفا برای آرامش روح برادرم یه صلوات بفرستین.ممنون

خخخ اسم وقیح‌ اوردی همه رفتن به طرف دیگه

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

فک کردم از اشناها خانواده شوهر وقیحی

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

خانمی از خواسته هات مثل طلا و ... کوتاه نیا چرا بدل شده یه کوچولو‌بخر وقتی این مدلی ان یعنی تو هر چی کوتاه بیای از محبتت نمیدونن از وظیفت میدونن پس تا دیر نشده به خودت اخترام بذار