2777
2789
عنوان

دکترم دوباره 8 تا hmg داد، دفعه قبلم 8تا زدم ولی بی تاثیر

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 19 پست
باور کن خیلی تلاش میکنم تا فکرم میره سمتش سریع منحرفش میکنم ولی وقتی میدونم چه تاریخی باید برم سونو ...

۱۶ ک خوبه.همینجا خانم بوده ک با فولی ۱۲ باردار شده.ببین فقط باید ارامش داشته باشی.

۱۶ ک خوبه.همینجا خانم بوده ک با فولی ۱۲ باردار شده.ببین فقط باید ارامش داشته باشی.

خب دو دوره با HMG به 16 میرسه HCG میزنه آزاد بشه ولی فعلا که باردار نشدم، نمیدونم شایدم نباید بچه دار بشیم اونم تو این دوره و این ضعیت اقتصادی، شاید این به صلاحمونه

خدایاا... من دلم قرصه، کسی غیر از تو با من نیست، خیالت از زمین راحت حتی روز روشن نیست، کسی اینجا نمیبینه که دنیا زیر چشماته، یه عمره یادمون رفته زمین دار مکافاته، فراموشم شده گاهی که این پایین چه ها کردم، که روزی باید از اینجا به پیش تو برگردم، وقت برگشتن یکم با من مدارا کن، شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دو دوره با HMG به 16 میرسه HCG میزنه آزاد بشه ولی فعلا که باردار نشدم، نمیدونم شایدم نباید بچه دا ...

ان شالله هرچی خیره پیش بیاد عزیزم.منم دوتا جنین انتقال دادم ولی نگرفتن.امروز مامانم میگفت حتما حکمت بوده.تو این شرایط اقتصادی.واقعا خودمم ب این نتیجه رسیدم.چون چیزی دیگه از پس اندازمون نمونده نزدیک ۲۰ تا یا شایدم بیشتر هزینه کردیم.دیگه چیزی واسمون نمونده.خدا خودش ی چیزی میدونه و میخواد بهترین رو تو بهترین زمان بهمون بده.توکل ب خودش و ائمه

باور کن خیلی تلاش میکنم تا فکرم میره سمتش سریع منحرفش میکنم ولی وقتی میدونم چه تاریخی باید برم سونو ...

من با فولی 15 بتام مثبت شده.از همین الان حرص بخوری وای بحال تشکیل قلب و غربالگری و ... . جای من بودی سر  بیابون میذاشتی دیگ ...

بعد 4 سال خدا بهمون ی ساک داده یکی میگه پوچه یکی میگه نه بارداری یکی میگه خارج رحمی نباشه .. این دو هفته مردم و زنده شدم... پس فردام باید برم سونو نهایی یا سقط میشه یا نینی هست. 

من با فولی 15 بتام مثبت شده.از همین الان حرص بخوری وای بحال تشکیل قلب و غربالگری و ... . جای من بودی ...

عزیزم من برات دعا میکنم که هرچی به صلاحته همون بشه، منم این 2سال که بچه دار نشدم اتفاقات عجیب غریب زیادی برام رخ داد، هنوزم حکمتشون رو نمیدونم ولی مطمئنم همشون خیره، الآنشم هرکی یه پیشنهادی بهم میده یکی میگه چله بهت افتاده، یکی میگه سردیجات خوردی، یکی میگه دکترت خوب نیس فعلا که صبر کردم ببینم چی پیش میاد

خدایاا... من دلم قرصه، کسی غیر از تو با من نیست، خیالت از زمین راحت حتی روز روشن نیست، کسی اینجا نمیبینه که دنیا زیر چشماته، یه عمره یادمون رفته زمین دار مکافاته، فراموشم شده گاهی که این پایین چه ها کردم، که روزی باید از اینجا به پیش تو برگردم، وقت برگشتن یکم با من مدارا کن، شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن...