2777
2789
عنوان

دعوای شوهرم با پدر مادرش

451 بازدید | 13 پست

سلام خانما من چمار کنم واز این موقعیت چطور استفاده کنم شوهرمو ازین خونه بکشم بیرون شمهرم با پدر مادرش قهره وتازه فهمیده حمایت مالیش نکردن وبه داداشاش میرسند وخیلی سرد شده باهمشون به نظر شما من با چه سیاستی بکشک سمت خودم ودگ با اونا مثل قبل نشه حال بهم زن اخه خوب بشند خیلی خوبند جوری که منو میفروشه بهشون وهمش سر اونا بام دعوا میکنه منم ازینجا زندگی کردن خسته شدم.

از موقعیت سو استفاده کردن خوشم نمیاد 

اینکارو هم نکن در هرصورت پدرو مادرش و زحمتشو کشیدن

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!

مشکل داری باخانوادش؟

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی دوروزه..شوهرمن شدید دعواکردن بازم الان زیر فشار بدهی میگه مامانم وبابام خیلی زحمتم کشیدن فلان یادش رفته پشتشوخالی کردن من وخانوادم اون روزابه دادش رسیدیم 

اِسم"تُــــMـــو♡"مُوندگارتَرین "کَلمــAــــهِ"دنیایِ منه..!🌸💫

تو منی یا من توام؟؟؟ 

البته من شوهرم در هر صورت پشت منه...خدا نکنه خانوادش بهم بگن از اینجا پاشو اونور تر بشین دهنشونو سرویس میکنه..زمانایی که باهاشون خوبه پشت سر مثلا جلو من خیلی دفاع میکنه ولی جلو روشون اصصصلا...وقتیم بده باهاشون که بیشتر مواقع بده نه

عزیزم باعث اختلاف بین اونها نباش .ولی سعی کن به شوهرت بفهمونی که هر کی زندگی خودش رو داره اگه مستقل بشید پیشرفت میکنید تو زندگی، اعصابتون آرومتره .اما اگه تو این موقعیت بدگویی کنی باز طرف تو رو نمیگیره 

دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون
از موقعیت سو استفاده کردن خوشم نمیاد  اینکارو هم نکن در هرصورت پدرو مادرش و زحمتشو کشیدن

دوستم بحث سو استفاده نیس...بعضی مردا نرمال رفتار نمیکنن که نه خانوادشون رو زنشون حساس بشن یا برعکس...بعضی مردا وقتی با خانواده صمیمی میشن خیلی رو روان خانومشون راه میرن و این باعث عذاب و تحریک همسرشون میشه که تو این شرایط سعی دارن همچین کاری کنن...بنظرم مشکل از اقایونه....

مشکل داری باخانوادش؟

اونا انسانیت ندارن وخیلی فرق میذارن بین بچه هاشون من همونم که سقط شد بچم پدرشوهرم پایین تا بالا نیومد حالمو بپرسه اینحور ادمن شوهرمم سر این موضوع دعوا گرفته باهاشون وتازه فهمیده که اونا چکار کردن در حقش

به نظر میاد شوهرتون بی ثباته یه دفعه خیلی صمیمی میشه با خونوادش یه دفعه باهاشون بد میشه انتظار میره ...

اره اگر خوب بهش باهاشون فاتحم خوندست به خاطر همیناست در عذابم