2777
2789

هر وقت از رفتار بد خانواده شوهر میگم همه میگن بی خیال بابا بچسب به زندگیت ولی به نظرم نمیشه همین که فکر میکنم حتی برلی عید میخوام بدم خونه شون ساعتها بهم میریزم که چجوری باهاشون رفتار کنم ..شما چجوری پشم تون حساب نمی کنید شون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه من میره خونشون میگه فلان چیزو میخام،مادرشوم نمیره پول خرج کنه براش بخره،میره مث گداها با بچه در خونه همسایشون اسباب بازی بچشونو قرضی میگیره😣 

ب شوهرم میگم هم بچه رو لوس میکنه مامانت هم گدا گشنه،مامانش میگه نه بچس،هرچی خاست باید بهش بدیم😐

بعد وقتی تو فروشگاهیم ب مادرشوهرم میگه فلان چیزو میخام میگه نه لازم نکرده،بعدم ب من میگه بیا بچتو بگیر بد عادت میشه،بچه هرچی ک گفت نباید بهش بدی😲😲😲واقعا قاطی میکنم میرم خونشون 

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔

بی تفاوت باش دیگه فکر کن باید بری جایی کسانی رو ببینی و برگردی همین وقتی برات واقعا مهم نباشن هیچ چیز خاصی هم پیش نمیاد ولی وقتی حساس باشی میگی اای دیدی چی گفتن چی کردن فلان بهمان

دومین و قشنگترین اتفاق خوب زندگیم بیفت منتظرتم نی نی کوچولوی من 

گلم اگه خونواده ی شوهرت جز آدمای دخالت گر هستن کلا بذارشون کرنر

مثلا زیاد باهاشون قاطی نشو،رفت و آمد های غیر ضروری رو حذف کن،باهاشون گردش و بازار و اینا نرو

اینطوری کم کم متوجه میشن،

من خودم از وقتی فهمیدم که دخالت میکنن و پشت سرم بد میگن و اینا کلا سر سنگین شدم باهاشون،خدا کنه از این به بعد هم بتونم کلا حذفشون کنم

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤

بنظرم که اول بی تفاوت باش دوم حرف هاشون رو نشنيده بگیر سوم زیاد نرو چهارم سریع برگرد شام نمون پنجم بهشون بگو من خیلی چيزارو خوب میفهمم اما جواب نميدم تا حرمتها حفظ بشه 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

گلم اگه خونواده ی شوهرت جز آدمای دخالت گر هستن کلا بذارشون کرنر مثلا زیاد باهاشون قاطی نشو،رفت و آم ...

من مشکلم اینه که نمیتونم سرسنگین بشم 

بخدا همش الکی لبخند میزنم😕😕😕حتی اگه باهام بد باشن😑

من مشکلم اینه که نمیتونم سرسنگین بشم  بخدا همش الکی لبخند میزنم😕😕😕حتی اگه باهام بد باشن😑

واقعا؟!😲😲 

نامردیه اگه باهات بد باشن

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔
من مشکلم اینه که نمیتونم سرسنگین بشم  بخدا همش الکی لبخند میزنم😕😕😕حتی اگه باهام بد باشن😑

اشکالی نداره،لبخند لزن ولی سرسنگینم باش

مثلا هر میوه یا شیرینی تعارف کردن برندار،گفتن پاشو اینکارو بکن با یه مکث و تاخیر انجام بده،خودت آغازگر شوخی و حرف نباش

اینطوری سرسنگینی

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤

وای مشکل منم اینه. از دختر خواهرشوهرم ناراحتم به شوهرم گفتم دیگه خونه خواهرت نمیام و قطع رابطه. شماره هاشون تو گوشیم حذف کردم