2777
2789

خانما خدا خیرتون بده اگه کسی رو میشناسید که پیش دکتری رفته برای زگیل و خوب شده معرفی کنید، تشخیص دکتر خوب باشه و بتدنه درمان کنه، چندتا تاپیک زدم انگار قزوینی نیست اینجا😢😢😢

و خدا هست ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

زیگیل تناسلی بزو متخصص پوست. من مشکوک بودم بهش رفتم زنان عوضی گفت اره زیکیله بیا بسوزنمش ۵۰۰تومن.

رفتم دکتر متخصص پوست ازمایش پاتوبیولوژی دادم دید التهابه. گفت این معضل پوستی زیگیل،ربطی ب زنان نداره

❤️همسرم❤️
زیگیل تناسلی بزو متخصص پوست. من مشکوک بودم بهش رفتم زنان عوضی گفت اره زیکیله بیا بسوزنمش ۵۰۰تومن. ر ...

ازمایش پاتوبیولوژی چیه؟همون تست اچ پی وی منظورتونه؟ 

الان که اول معمولا تست پاپ اسمیرو اچ پی وی میگیرن اگر مثبت بود درمان میکنن که.اینطور نیست؟

و خدا هست ....
ازمایش پاتوبیولوژی چیه؟همون تست اچ پی وی منظورتونه؟  الان که اول معمولا تست پاپ اسمیرو اچ پی و ...

نه. ی ازمایش ساده نمونه سطحی برمیدارن از سطح موضع‌ . چندساعته هم جواب امادش

❤️همسرم❤️