2777
2789
عنوان

خیانت + عکس از پیام هام

| مشاهده متن کامل بحث + 192081 بازدید | 1391 پست
خب عزیزم شما اینجا نظر خواستی هر کسی بنا به عقیده خودش نظر داده این چیزا جاش اینجا نیس فقط مشاوره با ...

من نظر در مورد بچه هام نخواستم.حرفای منو یکبار دیگه بخونین . و اینکه من سوال نکردم. درد و دل بود 

هر کسی یه طرز فکری داره.یکی مثل شما به اینده ی خودش و ازدواج مجدد ممکنه فکر کنه ویوی ممکنه تنها فورش ...

دقیقا . مرسی که متوجه شدین هر کسی یه جوره . پس عقایدمونو تحمیل نکنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کسی یه طرز فکری داره.یکی مثل شما به اینده ی خودش و ازدواج مجدد ممکنه فکر کنه ویوی ممکنه تنها فورش ...

خب کسی که داره جدا میشه داره به آینده ی خودش فکر می‌کنه و‌جدا میشه وگرنه اگه بحث کنار بچها بودن بود که من میگفتم بچه هم به پدر نیاز داره هم مادر و هردو باید کنار هم زندگیشونو بسازن.منم متناسب با تصمیمی که استارتر گرفته گفتم .الان من هزاران مطلقه ی شاغل رو میشناسم که واقعا از پس هزینه بچه هاشون برنمیان با این وضعیت اقتصادی .اینجوری ضررره واقعا هم به خودش هم به بچها 

سلام 🌷

خانومای محترم تو این زمینه نمیشه نظر داد چون هر کس تو ی فرهنگه و هر کس ی جوره.....دیدم کسایییی ک با بدترین خیانتا و بدترین کارها جوری خودشونو جمع کردن ک الان همه بهش قسم میخورن بچه ها خانوما همیشه استسناهای هم هست پس زود برا هی چی سریع تبرو ب ریشه نزنید برا شما خانوم وقتی اون رفته درخواست طلاق بده اگه اون خانومه واعقا بد بشه همون حس پشیمونی ک بعد برا شوهرت میاد بهتر هر مجزاتیه چون تا آخر عمر لذتی از زندگی نمیبره با حس های بد بعضی وقتا آدما رو ب جای مجازات باید ب حال خودشون رها کرد همون بدتر مرگ براشون فقط بدونید شرایط و فکر و نظر هر کس متفاوته

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍
حالا که اینجوری بود نباد زود جا خالی میکردی میموندی اینقدر دقش میدادی که روزی هزار بارآرزوی مرگ که. ...

اخه اصلا شوهرم ارزششو نداشت که من دیوونه بشم و عصبی ولی اون خوش بگذرونه. یکی اینکارو میکنه که طرف یا مال و ملال داره بخاطر پولش میمونه. یا پشتوانه نداره. من هیچ دلیلی نمیدیدم بخوام تو اون خونه زجر بکشم مخصوصا که دست بزن داشت. و فقط بچه هامن که اونم الان جاشون خوبه و نگرانی ندارم

اخه اصلا شوهرم ارزششو نداشت که من دیوونه بشم و عصبی ولی اون خوش بگذرونه. یکی اینکارو میکنه که طرف یا ...

یکی بخواد اینجوری از زندگیت بیرونت کنه خیلی زور داره.انشاءالله بهترینا برات رقم بخوره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

خانومای که میان میگن چرا بچه هارو ول کردی .بنده خدا بشینه کتک بخوره خیانت ببینه؟تو اون زندگی بچه ها چطوری میخوان بزرگ شن هر روز کتک خوردن مادرشونو ببینن.

خیانت=افتابه اسید   

مرتیکه سیکل هست. روز خاستگاری گفت دیپلمم. من خودم فوق دیپلمم.  یه موتور داره. 5 دانگ خونه که تو رهن باک هس داره. دست بزن داره. داشت خفم میکرد. با کمربند و چاقو و سیلی کتکم زده بخاطر زنه. منزویه. اصلا تو خونه حرف نمیزد باهام. خونوادش وحشین. خواهراش کتکم زدن و برگه پزشک قانونی دارم ازشون. فحشم میدادن و تحقیرم میکردن دو سال اول زندگیم. مرتیکه به یه جایی رسید از خود بیخود شد. فقط میمونه بچه های گلم. که اصلا حاضر نبودم تو اون محیط خراب و پر از استرس بزرگ شن. دخترم تا سه سالگی حرف نمیزد . تازه حالا که تو ارامشه حرف اومده. اینم شد زندگی اخه. ولی الان هممون به نسبت ارامش داریم لااقل

مرتیکه سیکل هست. روز خاستگاری گفت دیپلمم. من خودم فوق دیپلمم.  یه موتور داره. 5 دانگ خونه که تو ...

بچهات پیش مامانبزرگشون هستن. چرا خودت نیوردیشون

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
نه خب پس همون بهتر که پیش مادربزرگشون باشن اونجا بهتر تربیت میشن

دوست عزیز ایشونو یکم درک کنین مادری که از بچش جداسده روزی هزاربار خودش درست ووغلط کارشو میسنجه گاهی اشک میریزه و گاهی میسپاره به خدا خونشم نمتونه برگرده چون شوهرش تو دادگاه گفته نمبخامش روش چاقوکشیده میره پیش اون زنیکه که جای مادربزرگسه به این طفلی زنگ میزنن و از لحظه هاشون تعریف میکنن و حرصش میدن 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

گفتم صد بار عزیزم. شرایطشو ندارم

استارتر خواهر منم ٢٩ سالشه و يه دختره ٥ ساله داره

شوهرش يك ساله ولش كرده رفته با چند نفرم هست نه يكي نه دوتا

خونه و حقوق ب اسمش نيس

ولي درامدش بالاس

زوركي تونستيم يه مقدار از مهريشو بگيريم 

بعده مهريه شوهرش خودش درخواست طلاق داد

شما هم وقتي اقا مجبور شه مهرتو بده خودش خود ب خود ميره درخواست طلاق ميده نگران نباش

مردا زني رو ك دارن بهش مهر ميدن نگه نميدارن

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
یعنی جلو بچه ها باباشون خیانت کنه. مامانشون کتک بخوره. مامانشون همش تو استرس و گریه و عصبانییت باشه ...

نه عزيزم

وكيل خواهرم ميگفت گاهي طلاق حتي براي بچه ها هم بهتره

چون بچه ها از اون جو متشنج خارج ميشن

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖