2777
2789
عنوان

ساعت مچی

134 بازدید | 5 پست

سلام مخام ساعت مچی دسته طلایی بخرم..مارک رومانسان...دور نگین.بنظرتون از مد نیفتاده اخه مخام با کلاس باشه....طلا ندارم😢

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

قدیمس نیست اما مدلای شیک تر هم هست بگردی

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدلای خیلی قشنگ تر اومده الان. ولی به نظرم اگه بودجشو داری ساعت های ژاپنی بخر. از رومانسون خیلی بهترن. من دو سه ماه پیش از یه فروشگاه اینترنتی یه جی شاک خریدم عالی بود. البته من خودم دنبال یه ساعت اسپرت بودم ولی مدلای کلاسیکم داشت. مثلا سیتیزن زنونه هاش خیلی خوشگل بود. حالا لینک فروشگاهشو میفرستم یه نگاهی بنداز بهش:

https://ticktackgallery.com/watches