2777
2789

منو شوهرم ازهم جداییم کارمون کشیده به دادگاه خیلی دهن بینه خانوادشم ک حمایتش میکنن..‌‌خلاصه میخوام جداشم هرچند ک ته دلم راضی نیس اما علاقه یطرفه هم بی فایدست تا همین چن روز پیشم اصلا تو فکرم نبود ‌...........

اما حالا دو سه روزه شبو روز میاد تو فکرم همش احساس میکنم پشیمونه نمیدونم واقعا چ حسیه اما دست خودمم نیس همش قیافش میاد جلو چشمم 

خیلی اذیت میشم😢😢😢

خب اگه ممکنه برات بهش یه فرصت دیگه بده

واسه جدایی هیچ وقت دیر نیست

شاید فهمیده باشه خونوادش خیر خواهش نیستن

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی اخرین بارم یادمه تو اسمس گف نمیخامت دیگ و رفت سیمکارتهای منو ک بنام خودش بود سوزوند

😔

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
حتی اخرین بارم یادمه تو اسمس گف نمیخامت دیگ و رفت سیمکارتهای منو ک بنام خودش بود سوزوند

بعضی مردها لجبازن

هیچ وقت جلو اومدن را بلد نیستن و نمیخوان که بلدم باشن

کاش میفهمیدن اگه یه قدم بیان جلو ماحاضریم یه عمر بدویم دنبال دلشون. اما افسوس... 

انشالله که دل به دل راه داره و درست میشه.

میدونم چقدر سخته دلت پیشش بلشه و اون بدونه و کاری نکنه که تو بری جلووو... مدیون دلت نمون ... بهش زنگ بزن ... صداش بزن پشت تلفن ... لازم نیست زیاد حرف بزنی ... لازم نیست توضیحی بدی فقط صداش بزن اگر دلش باهات باشه و محبتی باشه بین تون حتما واکنشی نشون میده

سلام گلم ازته دل میخوام ک هرچی صلاحته برات پبش بیاد و مشکلاتت حل شه

قبلا واسم فال گرفتی درست بود

میشه یه لطفی کنی دوباره بگیری خیلی نیاز دارم

در مورد آینده و جنسیت بچه ام میخوام بدونم

تیکر یک سالگی نفسم پسرمه😍

عزیزم من تاپیکاتو خوندم 

ولی اخرش چیشد؟ جدا شدی یا برگشتی؟

من فقط و فقط مرگ میخوام 🖤 لطفا برام آرزوی مرگ کنید و اگه دوس ندارید ارزوی مرگ کنید ارزو کنید به خواسته م برسم 🖤☺️