الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم اگه بری کارشناس مامایی بشی فقط میتونی ارشد همین رشته را شرکت کنی تا بشی فوق لیسانس مامایی
ولی واسه اینکه دکتر متخصص زنان بشی باید اول پزشکی قبول بشی هفت سال دوره عمومی را باید بگذرونی بعد طرح هم باید بگذرونی فکر کنم دوسال،بعداز این میتونی که توی امتحان تخصص شرکت کنی
یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
پزشکی خیلی سخته قبول شدنش .تلاشت باید خیلی زیاد باشه با مامایی قابل مقایسه نیست.بعد معدل مدرسه ملاک نیست تست زدن یه چیز دیگست.ببین تو اون موفقی خودتو قوی کن
ببينيد، سعي كنيد هميشه اون چيزي كه بالاتر هست رو اگر شرايطش رو داريد بخونيد مثلا كسي كه رشته هوشبري ...
ن گل کسی ک هوشبری خونده کارش تو بیمارستانه ولی ماما مستقل هس و مطب خودشو داره و شاید بخاد با متخصص همکاری داشته باشه ولی دستوری نمیگیره ...مامایی رشته مستقلیه و کار خودتو میکنی
واسه رسیدن به خواسته هام ی صلوات بفرس...انشاا...هم من هم خودت به خواسته هامون برسیم ...ممنون🌻