2777
2789
عنوان

مامايي يا فوق تخصص

| مشاهده متن کامل بحث + 2972 بازدید | 40 پست
اگر ان شاءالله يك روزي متخصص زنان شديد، خودتون رو گم نكنيد... با ماما ها خوب باشيد... چون شنيدم يك ...

راستش من خيلي بچه دوست دارم يعني عاشقشون هستم وحتما به حرفتون عمل ميكنمً كه خودمو گم نكنم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم اينه اون ٧ سالي كه درس ميخونم حقوق دارند  بعد به نظرتون دانشگاه دولتي خوبه

دانشگاه دولتی که خیلی خوبه

اما فکر نمیکنم در طی اون هفت سال حقوق بدن البته مطمئن نیستم

در دوره طرح و تخصص حقوق میدن

دانشگاه آزاد شهریه پزشکی سنگینه...

و ثابت هم نیست

ممکنه هر سال گرون تر بشه

اما اگر تصمیمتون جدی هست، فقط به سراسری فکر کنید

عزیزم اگه بری کارشناس مامایی بشی فقط میتونی ارشد همین رشته را شرکت کنی تا بشی فوق لیسانس مامایی 

ولی واسه اینکه دکتر متخصص زنان بشی باید اول پزشکی قبول بشی هفت سال دوره عمومی را باید بگذرونی بعد طرح هم باید بگذرونی فکر کنم دوسال،بعداز این میتونی که توی امتحان تخصص شرکت کنی

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
دانشگاه دولتی که خیلی خوبه اما فکر نمیکنم در طی اون هفت سال حقوق بدن البته مطمئن نیستم در دوره طرح ...

حتما مرسي از راهنمايي تون درخواست دوستي دادم اگر قبول كنيد ممنون ميشم

من خودم همیشه برای چکاب و اینا میرم پیش دکتر لاله صادقی به نظرم بهترین متخصص زنان تو تهران هستن هم از نظر اخلاقی فوق العادن هم کارشون خیلی خوبه

من شماره تماس مطبشون رو میدم هر کی خواست زنگ بزنه و نوبت بگیره بره پیششون

شماره تماس: 09120549149  و   02144054572

ببينيد، سعي كنيد هميشه اون چيزي كه بالاتر هست رو اگر شرايطش رو داريد بخونيد مثلا كسي كه رشته هوشبري ...

ن گل کسی ک هوشبری خونده کارش تو بیمارستانه ولی ماما مستقل هس و مطب خودشو داره و شاید بخاد با متخصص همکاری داشته باشه ولی دستوری نمیگیره ...مامایی رشته مستقلیه و کار خودتو میکنی 

واسه رسیدن به خواسته هام ی صلوات بفرس...انشاا...هم من هم خودت به خواسته هامون برسیم ...ممنون🌻