2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2251431 بازدید | 94676 پست

سلام دوستان گزارش دیروزم:

دیروز بازم ۷ تا ۹ کلاس داشتم بعدش صبحونه خوردیم و جمع شد رفتم سر کشوهای لباس اتاق خودمون مرتب کردم و یه پادری داشتم خیلی کثیف شده بود اونو شستم 

ناهار خورشت داشتیم فقط پلو پختم ناهار هم خوردیم و جمع شد دختر کوچیکه رو خوابوندم و خودمم یکم استراحت کردم

بعدش بیدار شدیم و عصرانه دادم به بچه ها و مشغول شام شدم و خوردیم و جمع شد و ظرفشویی خالی و پر شد بعدشم مسواک  و قصه و خواب بچه ها 

امروزم میخوام کشوی بچه ها رو مرتب کنم و روتین رو انجام بدم امروز ۵ تا ۷ غروب کلاس رانندگی برم مربیم گفته صبح خیلی خلوته ساعت شلوغی بیا که خوب یاد بگیری 

اگه شد بچه هارم حموم ببرم اگه نشد که فردا میبرمشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.دوستان چرا من ب هرکی میگم زودی عروسی کنم برم سر خونه زندگی خودم میگن عقد دوران خوبیه خونه ادم هرارتا مشکل هست سختی داره هرکی تجربه داره بگه

و خدایی که در این نزدیکیست 

سلام به همگی من چند وقته خواننده خاموش بودم 

حس خوبی دارم پست ها تون میخونم

گزارش هم برای خودم تو دفتر مینویسم 

سعی میکنم اینجا هم گزارش بدم.

خانمهای عزیزم ازتون التماس دعا دارم مخصوصا امشب 

خیلی وقته میخوام یه کاری انجام بشه به هر دری میزنیم نمیشه نمی دونم چرا دیگ واقعا دلم گرفته 

انشالله اول شفای همه مریض ها بعد هم حاجت روایی همه🙏

سلام.دوستان چرا من ب هرکی میگم زودی عروسی کنم برم سر خونه زندگی خودم میگن عقد دوران خوبیه خونه ادم ه ...

برای من خونه ی خودم از نامزدی بهتر بود خیلی 

زندگی همیشه همراه با رنج  هر دوره ای از زمان به یه شیوه ای   ان شالله میری سر خونه زندگیت به این زودی 💗💗

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچها التماس دعا از همه دارم همدیگه رایادکنیم منم تاجایی که حافظه یاری کنه دوستان گلم که اینجا باهم هستیم رایادمیکنم دعا درحق دیگران اول انرژی مثبت میشه وبه سمت دعاکننده برمیگرده

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم
سلام.دوستان چرا من ب هرکی میگم زودی عروسی کنم برم سر خونه زندگی خودم میگن عقد دوران خوبیه خونه ادم ه ...

عزیز ما خودمون نامزد موندیم یک سال,عقد نبودیم,بعد عقد و عروسی مون به فاصله دو هفته شد و کاملا راضی هستیم,بستگی به خودت و همسرت داره ما خیلی عاطفی بودیم و واقعا اعصابمون نمیکشید از هم دور بمونیم😅برا همینم عقد نموندیم,بلکه نامزد بودیم که شناخت حاصل بشه😉بستگی به شخصیت خودت داره😊ولی سعی کن تا پیش از زیر یه سقف رفتن کاملا طرفتو بشناسی😉

عزیز ما خودمون نامزد موندیم یک سال,عقد نبودیم,بعد عقد و عروسی مون به فاصله دو هفته شد و کاملا راضی ه ...

عزیزم من دو سال و چهار ماه عقدم اکثرا هم پیش همیم ولی دیگه ازخونه بابا و پدر شوهر موندن خسته شدم حس میکنم افسردگی گرفتم

سلام   کارهای انجام شده ی من 

🐸بیداری ۵ صبح ✅💪🏻
🐸کتاب   چهل و پنج دقیقه  ✅💪🏻
🐸  انگیزشی و هدف گذاری  ✅  💪🏻
🐸یوگا     سی و پنج دقیقه  ✅💪🏻
تخت و اتاقم مرتب کنم   ✅
داروها  خورده شه ✅
🐸 زیان    ۲ ساعت ✴️❇️    یک ساعت شد
صبحانه و داروها  ✅
خواب ✅
کلاس پسرم ✅
سبزی پاک کنم ✅
ظرفای ابچکون جمع بشه ✅
نهار درست کنم  ✅
ظرفاش بشورم  ✅
با پسرم درساش کار کنم  ✅
🐸تمرین ذهن آگاهی  ✅💪🏻
گاز تمیز کنم   ✅
سطل زباله خالی شه  ✅
افطاری درست کنم  ✅
ظرفای افطار بشورم ❌
داروها خورده شه  ✅
🐸چالش تنبیه و جایزه❌
🐸چالش ۲ ساعت استفاده از اینترنت ✅💪🏻

احیای شب قدر   

جانبی  ⬅️⬅️رفتم با مامانم بازار میخواستم طلا بخرم که هیچی پسندم نشد گفتم برم یه شهر دیگه       ماهی خریدم شستم و بسته کردم گذاشتم فریز   

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام دخترا 

گزارش امروز:

دو دور لباس شسته و پهن شد  

روبالشتی و روتشکی دوخته شد  

روتین منزل(تمیزی گاز -تی جارو نپتون-مرتب بودن یخچال و کابینت و خالی نگه داشتن سینگ و ابچکون)  

مطالعه  

چالش# زیبایی:شستشو-گلاب -بخور-روغن زیتون _نوشیدن اب

چالش# اخلاقی : سکوت (به قول یه عزیزی تا ۴۰سالگی فقط باید گوش کنی بعد از ۴۰سالگی تو حرف می‌زنی بقیه گوش میکنن)  

چالش# سلامتی : ورزش-پیاده روی -دمنوش-زمان محدود برای فضای مجازی  

چالش# استفاده مفید از لحظه های دونفره   

اب دادن به گل ها  

بازکردن پنجره درطول روز و دود کردن اسپند 

یه سری نکته ها رو به کمک یه دوست عزیز ،نوشتم و چسبوندم به یخچال جلوی چشمم باشه بلکه رعایت کنم   شبتون به عشق  

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....

سلام

بیداری ۴ و ربع صبح

نماز اول وقت خونده شد

دعای عهد . هزار تا ذکریاعلی .دعای روز ماه رمضون . جزخوانی با شبکه ی قران انجام شد

۳ ساعت کلاس داشتم

۵ ساعت درس خوندم 

۲ ساعت زبان خوندم

ملافه و روبالشتیمو کشیدم به تختم

به ۲ نفر باید زنگ میزدم انجام شد

الان یکم پیج اینستایی که دیروز گفتم رو برسی میکنم 

به بابام گفتم تخم ریحون بگیره بکارم تو بالکن😍ذوق دارم واسش

بعد هم جوشن کبیر میخونم و میخوابم تا ساعت ۳ که قران سر میگیرن

شبتون بخیر

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
الهی عزیزم😘خوب مشکل چیه که نمیرین سر خونه و زندگی تون؟😉

داریم خونه میسازیم..شش ماه بعد عقد میخواستیم عروسی کنیم بریم خونه ی شهر دیگه داشتیم ی اتفاقی افتاذ نشد باز خواستیم عروسی کنیم ی مشکل دیگه گفتیم شهر خودمون خونه بسازیم الانم ک اوسا بنا نمیاد ذلیل شدیم

سلام

گزارش روزانه

ساعت ۱۰بیدارشدم

بوفه روتمیز کردم

میزتلویزیون وجاکفشی وایینه وشیشه درهاروپاک کردم

نمازخوندم یک جزقران خوندم

سوره یس.زیارت عاشوراوزیارت ال یاسین خوانده شد

ظرف هاروشستم

شام درست کردم 

افطاروشام خوردیم

احیاگرفتم