2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2181654 بازدید | 92393 پست

دوستای خوب و دل پاکم میشه واسه باردار شدن منم دعا کنین دلشکسته ام😭🥺.خیلی ساله منتظرم.حاجت روایی خودتونم انشالله

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستای خوب و دل پاکم میشه واسه باردار شدن منم دعا کنین دلشکسته ام😭🥺.خیلی ساله منتظرم.حاجت روایی خو ...

ان شالله دامنتون سبز شه

یه بچه ی سالم و عاقل

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
دوستای خوب و دل پاکم میشه واسه باردار شدن منم دعا کنین دلشکسته ام😭🥺.خیلی ساله منتظرم.حاجت روایی خو ...

حتما عزیزم

من خودم انتظار کشیدم

ی سر تو نت بزن تنها مسیر آرامش دوره بارداری خیلی ها نتیجه گرفتند

ان شالله دامنتون سبز شه یه بچه ی سالم و عاقل

الهی امین انشالله خدا از دل وزبونت بشنوه.ممنونم دوست خوش قلبم💚

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

سلام شب همگی بخیر

تمرین گلدوزی

تمرین الگوی شلوار

جارو برقی کل خونه

طی کشیدن سرامیک هایی که لک شدن

شستن لباس ها

اموزش دیدن یه بخش استرولوژی

درست کردن نهار

شامم داشتیم

خیلی خسته شدم🥴🥴🥴

یک دختر بهاری که در حال رشد فردی و اجتماعی است .پذیرای کمک شما در مورد رشد انسان هستم 
حتما عزیزممن خودم انتظار کشیدم ی سر تو نت بزن تنها مسیر آرامش دوره بارداری خیلی ها نتیجه گرفتند

ممنونم انشالله که خودت هم حاجت روا شده باشی🥺..باشه ازت سرچ میکنم حتمن

سلام شب همگی بخیرتمرین گلدوزیتمرین الگوی شلوارجارو برقی کل خونهطی کشیدن سرامیک هایی که لک شدنشستن لب ...

خسته نباشید 🌿

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

انشاالله به زودی مامان میشی

میای بهمون خبر میدی

امیدوارم خدا یه نی نی خوشگل و باهوش و سالم بهت بده

قدمشم پر برکت برات باشه

دلم روشنه برات

یک دختر بهاری که در حال رشد فردی و اجتماعی است .پذیرای کمک شما در مورد رشد انسان هستم 
انشاالله به زودی مامان میشیمیای بهمون خبر میدی امیدوارم خدا یه نی نی خوشگل و باهوش و سالم بهت بده قد ...

خوش قلبم ممنونم ازت🥺💚

فضای سایت چقدر مسموم شده

چه تاپیک های عجیبی میبینی

یکی چون از شوهرش خوشش نمیاد داره طلاق میگیره اونم با بچه ی ده ماهه

میگه شوهرمم خوبه هیچ مشکلی نداره

یکی میگه مرد باید خونه و ماشین و حقوق رو بنام زن کنه و حق طلاق بده تا زن حاضر باشه باهاش ازدواج کنه

چه تاپیک های عجیبی

خب سلام 😍☁️خوبین همگی؟امروز شلوووووغ بودماشلوغ واقعیصبحانه خانواده دعوت کردن( سیرابی و شیردان)نهار ...

سلامممم

هر صبحی گزارش ندادم بدونیم قبل از صبحانه کارم رو شروع کردم:)

هفته پیش رو، تمرکزم صد در صد روی شغلم هست

و چقدر خوبه که جزئیاتش رو خودم دارم انجام میدم

ایراداتش داره درمیاد😍

امروز از ۸ صبح تا ۲:۳۰ مداوم داشتم کار میکردم

و بعد تا ۴:۳۰خوابیدم

از ۴:۳۰ تا ۷:۳۰ هم باز کار کردم

بعد همسرم اومد

میدونست کارام به شدت زیادن

هممون رو برد بیرون، شام خوردیم

بعد هم رفتیم پارک پینگ پنگ

الانم اومدیم خونه

فردا هم بچهها مجازی هستن و کلی کار دارممممم🌹

بماند به یادگار از روزهایی که به نظر سخت میومدن.

بارداری ماه هشتم

دوتا بچه که کلاس مجازی دارن و توی خونهن

همکارهایی که بعد از گرفتن پول اضافی فلنگ رو بستن و حتی کار رو تحویل ندادن!

الان که در این موقعیت هستم، واقعا میگم خدایا ممنونم که منو با چیزای ساده آزمایش میکنی

الهی فدات شم که ظرفیت منو میدونی، همونقدر ازم انتظار داری❤️

به من سخت نمیگذره خدا جان. ممنونم از محبتت ❤️